Що відбувається з вашим тілом, коли ви випиваєте більше однієї чашки кави щодня

Якщо ви не надчутливі до кофеїну, ви, ймовірно, отримаєте чимало переваг.

Крім того, що кава смачна, вона також може вплинути на загальний стан здоров’я. Фахівці розповіли. що відбувається з вашим тілом, коли ви п’єте більше однієї чашки кави щодня.

Як пише журнал Parade, якщо ви не надчутливі до кофеїну, ви, ймовірно, отримаєте чимало переваг, якщо не зловживатимете:

Поліпшення пильності, концентрації та рівня енергії. Кофеїн дійсно дає “поштовх”. За словами дієтологів, він є хімічним стимулятором, який блокує рецептори у мозку, які викликають втому. Кофеїн стимулює нервову систему і може допомогти підвищити продуктивність на роботі або під час навчання.

Поліпшення здоров’я печінкиФахівці стверджують, що кава робить позитивний вплив на здоров’я печінки, особливо у людей з гепатитом B і C, а також з алкогольною залежністю. Вважається, що інгредієнти та рослинні сполуки кави допомагають запобігти фіброзу печінки, а також накопиченню жиру в організмі.

Задоволення щоденних потреб організму в рідиніКава може сприяти досягненню цілей гідратації на день. Кофеїн є сечогінним засобом, але не викликає зневоднення, оскільки не призводить до втрати більшої кількості рідини.

Зниження ризику захворювань. Вважається, що вживання кави пов’язане зі зниженням ризику розвитку деяких видів раку, діабету 2 типу, серцевих захворювань, нейродегенеративних захворювань та депресії.

Поліпшення психічного здоров’я. Хоча кофеїн може викликати нервозність у тривожних людей, якщо ви боретеся з депресією, кава може вам допомогти.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *