Супер бюрократична епістолярна творчість Вадима Красника. Молодчина!

Коли читаю епістолярну бюрократичну творчість керівника Секретаріату Національної асоціації адвокатів України Вадима Красника до голови приходить відомий єврейський анекдот про єврейського лікаря та юриста.

Приведу цей анекдот повністю:

«Єврейський лікар, натхнений чутками, що в Америці лікарі заробляють більше, переїхав до США, але довго не міг знайти роботу в американських лікарнях, тому вирішив відкрити свою невелику приватну клініку.

Перед входом він розмістив рекламний плакат із написом: “Отримайте лікування за $20, і ми повернемо вам $100, якщо хвороба не мине”.

Американський юрист вирішив, що це непогана можливість заробити 100 доларів, і зайшов у клініку.

Юрист: “У мене пропав смак”.

Лікар: “Сестро, принесіть ліки з коробки №22 і капніть 3 краплі в рот пацієнтові”.

Юрист: “Тфу! Це ж гас!”

Лікар: “Вітаю, ваше почуття смаку повернулося. З вас 20 доларів”.

Роздратований юрист розплатився, але повернувся через кілька днів, щоб повернути гроші.

Юрист: “Я втратив пам’ять. Нічого не можу згадати”.

Лікар: “Сестро, принесіть ліки з коробки №22 і капніть 3 краплі в рот пацієнтові”.

Юрист (невдоволено): “Це ж гас. Ви давали його мені, коли я приходив минулого разу”.

Лікар: “Вітаю, ваша пам’ять повернулася. З вас 20 доларів”.

Оскаженілий юрист віддав йому гроші, але знову повернувся через тиждень, щоб спробувати отримати 100 доларів.

Юрист: “У мене дуже зіпсувався зір. Я нічого не бачу”.

Лікар: “На жаль, у мене немає ліків для лікування такої недуги. Ось, візьміть ваші 100 доларів”.

Юрист (втупившись на банкноту): “Але ж це 5 доларів, а не 100!”.

Лікар: “Вітаю, ваш зір повернувся. З вас 20 доларів”.

Читач може запитати, а яке відношення цей єврейський анекдот  має до Вадима Красника?

Думаю, що догадаєтесь, коли дочитаєте мою статтю до кінця.

У своїй статті Мав честь відвідати «колгосп» Лідії Ізовітової, який офіційно називається «Радою адвокатів України». Ч. 3 я вже згадував про Вадима Красника. Процитую деякі витримки з цієї публікації:

«24 січня 2024 року  рекомендованим  листом Укрпошти  отримав рішення №131 РАУ від 15-16 грудня 2023 року «Про результати розгляду заяви Сікори С.І. щодо надання, на його думку, недостовірних відомостей Олексієм Фазекошем для отримання свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю». Щоб я не сумнівався в «серйозності» намірів «голови колгоспу» Ізовітової та її заступників, рішення, на семи сторінках було пронумероване, прошнуроване, завірено печаткою НААУ з гербом України, вказано кількість сторінок, штамп керівника секретаріату РАУ, НААУ Вадима Красника. А, мало не забув,  рішення підписала сама голова «колгоспу», вибачте, голова РАУ Лідія Ізовітова та секретар РАУ Ігор Колесников….

До рішення був прикладений дуже, дуже «грізний» супровідний лист за підписом все того Вадима Красника. Чого вартує хоча б кінцівка листа: «…звертаємо увагу, що за результатом розгляду Вашої заяви від 20.10.2023 встановлено тиск на Раду адвокатів України, яка в незаконний спосіб мала б вчинити заходи впливу та змусити адвоката Фазекоша О.А. піти з посади Голови Ради адвокатів Закарпатської області.».

Я був в «захопленні» від цього листа: виростає нове покоління “талановитих бюрократів.”

Це ж треба вміти так «філігранно» знайти потрібні слова для захисту свого друга, фальшивого адвоката Олексія Фазекоша. Я б цього не зміг. Ви, молодчина, пане Вадиме!

Мені здавалось, що це вершина «секретарської діяльності» Красника.

Але я дуже помилявся.

На сайті «Національна атикорупційна платформа» зустрів ще один «шедевр».

«Вдосконаленню» немає меж. Цитуємо:

«Шановна пані Любове!

На Ваш запит від 08.02.2024 (вх. НААУ №825/0/1-24 від 09.02.2024) щодо використання членами КДКА Одеської області підроблених документів та надання сприяння третім особам у використанні підроблених документів та інших пов’язаних питань, в межах повноважень повідомляємо наступне.

Правовою основою діяльності адвокатури України є Конституція України, Закон України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» (далі — Закон), інші законодавчі акти України…»

Це відома річ. Для чого юридичний лікбез проводити?

А ось для чого.

«Відповідно до статті 45 Закону та положень Статуту недержавної некомерційної професійної організації «Національної асоціації адвокатів України» (нова редакція), затвердженого рішенням «Звітно-виборного з’їзду адвокатів України 2017 року» від 09.06.2017 до повноважень Національної асоціації адвокатів України не відноситься вирішення питань окреслених у Вашому запиті…»

Чому? Адже КДКА Одеської області є структурним підрозділом НААУ. Сам Бог вилів і Закони теж, розібратися з цим непорядком у своєму «колгоспі», вибачте, забувся, в НААУ.

Але наш «секретар» на цьому не заспокоївся. Він знову «майстерно» продовжує свій юридичний лікбез.

«Разом з тим, у разі вчинення особами неправомірних дій, при наявності необхідних доказів, Ви маєте право звернутись із заявою про відповідний злочин, до правоохоронних органів, до компетенції яких належить здійснення боротьби з правопорушеннями.»

Думаю, що пані Любова, так звертається до невідомої мені, але думаю, чесної і порядної жінки, Вадим Красник, надала достатньо доказів, щоб НААУ і РАУ розібралося з неподобством в КДКА Одеської області та звернулося з «заявою про відповідний злочин у правоохоронні органи», а не рекомендували це робити  іншим.

Розумію, що такі структури, як КДКА Одеської області, в якості «інквізиції», дуже потрібна керівництву НААУ та РАУ, щоб робити з адвокатів слухняних «кріпаків». Тому краще зберігати «страусовий нейтралітет» ніж вдаватися до якихось активних дій.

І не останню роль, як ми бачимо, в цьому процесі відіграє і «секретар» Вадим Красник, найкращий друг Олексія Фазекоша.

Тепер, читачі, я думаю, ви здогадались, що я хотів сказати процитованим єврейським анекдотом на початку статті.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *