В ДТП загинула ексдепутат Берегівської міськради, військовослужбовець Ольга Бізіля (фото)

Відкрито кримінал не провадження, встановлюються всі обставити аварії, яка сталась неподалік Нижніх Воріт.

Вчора ввечері, між селами Абранка та Нижні Ворота Мукачівського району зіткнулись два автомобілі, легкове авто Skoda та вантажівка DAF.

Згодом, Головне управління Національно\ поліції Закарпаття опублікувало офіційну інформацію та подробиці ДТП.

 

Попередньо встановлено, що 26-річний мешканець Вінниці, водій вантажного автомобіля марки «DAF» з напівпричепом, рухався автошляхом «Київ-Чоп».

Під час руху на мокрому дорожньому покритті відбувся занос причепа на зустрічну смугу руху, в результаті – зіткнення із зустрічним легковим автомобілем «Skoda», яким керував 30-річний житель села Білки Хустського району.

Зазначається, внаслідок ДТП водія легковика із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні, його пасажирка — 55-річна мешканка міста Берегово, ексзаступник міського голови та ексдепутат Берегівської міської ради, військовослужбовець Ольга Бізіля, від отриманих травм померла на місці події. Водій вантажного автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

Обидва транспортні засоби співробітники поліції вилучили та помістили на арештмайданчик.

Водій вантажівки був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження, слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ.

У справі призначать ряд експертних досліджень, щоб встановити усі об’єктивні обставини автопригоди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *