Британські вчені заявили, що знайшли портал, який веде до паралельного виміру

Астрофізики з британського Durham University повідомили про захоплююче відкриття – космічний портал, що веде до паралельного виміру.

Цей загадковий об’єкт, відомий як холодна пляма, уважно вивчався дослідниками, які припускають, що він міг виникнути в момент народження Всесвіту після Великого вибуху. Про це повідомляє видання Bright Side.

Професор Едмунд Коупленд з University of Nottingham поділяє думку своїх колег, вважаючи, що холодна пляма – це слід від потенційного зіткнення між нашим і паралельним Всесвітом невдовзі після Великого вибуху.

Вчені вважають, що холодна пляма – це слід від потенційного зіткнення між нашим і паралельним всесвітом невдовзі після Великого вибуху

“Спочатку ми думали, що це просто порожнеча, але її розміри занадто великі для цього… Мабуть, аномальна зона утворилася в результаті зіткнення нашого і паралельного всесвітів менш ніж через секунду після Великого вибуху. Холодна пляма, ймовірно, є слідом цього зіткнення, своєрідний відбиток у просторі та часі, як синець після удару”, – сказав він.

Це відкриття потенційно підтверджує гіпотези про існування паралельних Всесвітів, чи світів, які, за припущеннями вчених, можуть існувати паралельно з нашим, але мати зовсім відмінні від нашої властивості. Деякі з цих теорій підкріплені серйозними фізико-математичними розрахунками.

Відкриття вчених може стати ключем до розуміння природи Всесвіту та його можливих множинних вимірів, а також відкриває нові горизонти для досліджень в галузі астрофізики та космології.

Т4

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *