Бекешчаба та Україна стають ближчими (фото)

У контексті розвитку міжрегіональної співпраці в.о. керівника Консульства України в Ніредьгазі Владислав Мушка 15 лютого 2024 р. відвідав м.Бекешчаба – адміністративний центр області Бекеш.
На зображенні може бути: 2 людини
В рамках перебування в Бекешчабі, спільно з очільником місцевого самоврядування українців Олександром Потапенко, проведено змістовну зустріч з мером м. Бекешчаба Пейтером Сарвашом. Обговорено широкий спектр питань, перш за все, що стосуються громадян України, які проживають у місті. Консул також поінформував міського голову про актуальну ситуацію в Україні.
На зображенні може бути: 3 людини, весілля та вулиця
Крім цього проведено зустрічі з представниками обласної адміністрації, де також обговорення нагальні питання пов’язані з тимчасовим прихистком українців в області Бекеш.
На зображенні може бути: 9 людей
Важливим елементом програми стало відвідання місцевого офісу Червоного хреста Угорщини. Тут відбулась зустріч з тимчасовими переселенцями з України.
На зображенні може бути: 11 людей, лікарня та текст
Щиро дякуємо Самоврядуванню українців м. Бекешчаба за сприяння Консульству та сумлінну роботу на користь громадян України.

Nova Hvylja Egyesület Товариство Нова Хвиля

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *