ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системи

Українська космонавтика зараз переживає не найкращі часи, але все може змінитися у майбутньому. Науковці заявляють, що вже в найближче десятиліття людство спробує колонізувати Марс. Якщо це вдасться зробити, то на черзі й інші планети нашої системи.

Про те, як би виглядали українські колонії на інших планетах Сонячної системи, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) із посиланням на публікацію письменника Мартина Якуба у Facebook.

Як би виглядали українські поселення на інших планетах

“Недалеке майбутнє. Після перемоги, українці, які натренувалися в технологіях, стали новою світовою надпотугою і взялися за колонізацію космосу. Ми маємо зображення українських поселень на всіх планетах Сонячної системи. Особливо повеселив Марс, де українці побачили ґрунт і відразу взялися вирощувати марсіанську картопельку”, – написав Якуб.

Візуалізацію письменник зробив за допомогою ШІ. На усіх зображеннях можна помітити нашу національну символіку — прапор чи тризуб.

Додамо також, що українці схвально відреагували на ідею Мартина Якуба зобразити космічне майбутнє України. Дехто навіть залишив наукові коментарі щодо реальності чи нереальності таких колоній.

Зокрема, один користувач зазначив, що поряд із Меркурієм не можу бути так близько двох інших планет. А на Венері можна буде побудувати тільки летючі міста, натомість наземні — ні. Разом із цим, створювати колонію на Юпітері взагалі нема сенсу, бо там величезна радіація.

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Меркурія

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Венери

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Марсу

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Юпітера

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Сатурна

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Урану

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація Нептуна

ШІ показав, як би виглядали українські поселення на всіх планетах Сонячної системиКолонізація українцями Плутона (усі фото: facebook.com/yakub.martyn)

Зазначимо, що це не перший проєкт Якуба із застосуванням ШІ. Нещодавно письменник створив календар на 2024 рік “Тирани двадцятих” із фото представників “Розстріляного відродження”, які згенерував ШІ. Раніше Якуб також організував виставку “Живі” розстріляні” зі світлинами інтелігенції, яку знищила радянська влада у 1937 році.

РБК-Україна

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *