В Закарпатті реалізовується черговий важливий проєкт підтримки дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування

У межах ініціативи першої леді України Олена Зеленська «Адреса дитинства», разом з Камʼянською громадою та міжнародною гуманітарною організацією «Людина в біді Словацька Республіка” обласна влада створює власний проєкт сучасного, комфортного й безбарʼєрного середовища для нових сімей.
Нет описания фото.
Чотири двоповерхові будинки зводяться за передовими технологіями для того, щоб забезпечити сімейне виховання дітей, які за певних життєвих обставин позбавлені можливості зростати у своїй родині.
Нет описания фото.
Розвинена місцева інфраструктура має все для їх комфортного проживання й навчання. Неподалік є школа, дитячий садок, спортивний майданчик, магазини та зупинка громадського транспорту.
Возможно, это изображение раздвижная дверь и внутри помещения
Попри війну ми робимо все можливе, щоб діти знайшли свої родини, а разом із ними білет у майбутнє у вільній європейській Україні.
Возможно, это изображение собака
Проєкт планується завершити у 2024 році й передати готове житло окремим сім’ям, які візьмуть на виховання та спільне проживання не менш ніж 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.
Возможно, это изображение 3 человека и раздвижная дверь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *