Ви знали, що в Сінгапурі чоловіки, які одружуються з дипломованими жінками….

Ви знали, що в Сінгапурі чоловіки, які одружуються з дипломованими жінками, і жінки з дипломом про освіту, які народили більш як троє дітей, отримують від держави солідну грошову винагороду?
Лі Куан Ю ще тоді зрозумів, що ключ до успіху нації – освічена та самодостатня жінка.
І як показала історія, мав рацію.
Освічена та розумна жінка мислить далі, знає більше, орієнтується у сучасних реаліях та тенденціях. Тобто, вона питиме вітаміни й стежитиме за своїм здоров’ям, вагітністю та потомством, як мінімум.
Вона підказуватиме партнерові перспективи, якщо треба, критикувати, спрямовувати й таким чином сприятиме успішності всієї родини.
Вона помітить тренди на ринку і перейметься якісною освітою для дитини.
Вона мислитиме категоріями вище, прийматиме рішення масштабами більше і будуватиме плани далі, ніж гарнір на вечірню вечерю.
Освічена, розумна, зажадана у професії жінка зможе і фінансово, і морально убезпечити й себе, і сім’ю, якщо раптом партнер опиниться в будь-якій ситуації або просто “козлом”.
По-справжньому сильні особистості не шукають розради в слабкості інших, а обирають гідного самодостатнього партнера.
А як у нас зараз? Звичайно тенденції змінюються, але все ще багатьох дівчаток вчать готувати смачно, прати чоловічі труси й ховати характер, інакше “заміж не візьмуть”.
Возможно, это изображение 5 человек и шахматы
На фото Жансая Абдумалік, якою захоплюється весь світ, незалежно від того, чи вміє вона місити тісто, чи ні. Тому що для світу головне в Жансаї – її інтелект та професіоналізм.
Завжди вкладайтеся у свою компетентність, розвивайте себе, досягайте нових висот, не бійтеся дратувати сміливістю та відвагою своїх ідей.
Готувати та прати можна навчитися та встигнути у будь-який час, але заробити на їжу та гарне життя вам допоможе лише ваш мозок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *