Тест, який демонструє жінкам чоловічий погляд на їхню красу

Усі ми знаємо, як багато можуть розповісти про людину її смаки та інтереси. Адже не дарма майстри-сищики в детективних романах часто вивідують про підозрюваних безліч дрібних і, здавалося б, зовсім незначних деталей. Наш сьогоднішній тест для жінок побудований на схожих принципах. Тест цей швидкий і простий, адже замість тебе говорити буде твоя підсвідомість. Просто вибери з шести діадем одну і дізнайся, як бачать тебе чоловіки!

Тест для жінок: чоловічий погляд на жіночу красу

Суть тесту

На зображенні нижче ти побачиш шість абсолютно різних діадем. Без зайвих роздумів скажи, яку з них ти б приміряла першою! Критично важливо дати відповідь протягом п’яти секунд, щоб свідомість не встигла внести у твою відповідь свої корективи. Тільки так ти отримаєш найправдивішу інформацію!

Кокетка

Діадему номер один зазвичай вибирають красуні, які підтримують максимально тісний контакт зі своїм жіночим началом. Ти вмієш і любиш красиво одягатися, чоловіки задивляються на тебе навіть під час виходу за молоком. Витрати на косметику і парфумерію в порядку пріоритетів у тебе стоять вище навіть, ніж витрати на їжу. Щоправда, робота тобі підійде не будь-яка, адже від монотонного процесу на кшталт вишивання твоя жіночність зачахне на корені.

Загадка

Кольє під номером два вибирають жінки, до серця яких складно підібрати ключ. Чоловіки цінують у тобі не тільки зовнішність, а й гострий розум. А ще вони розуміють, що утримати тебе у своєму житті зможе тільки гідний. На жаль, є в такому способі життя і свій недолік. Нерідко такі загадкові красуні занадто пізно розуміють, що той, кого вони хотіли б бачити поруч із собою, вже недосяжний…

Дріада

Кулон під номером три — вибір жінки-життєлюба, тієї, яка до сивого волосся ходитиме в походи й подорожуватиме світом. Ретельно підібраному образу ти віддаєш перевагу лаконізму і мінімалізму, але кавалерів навколо тебе все одно в’ється пристойно. Головний твій плюс — вміння без зайвих нервів викидати за борт свого життя зайвий баласт. А найважливіше буде знайти баланс між зовнішньою активністю і внутрішньою гармонією.

Фея

Четверту прикрасу вибирають ті, хто виглядав би на своєму місці в ролі феї в будь-якій знаменитій казці. У тебе повнісінько друзів і подруг, ти приділяєш увагу кожному стражденному, до того ж допомагаєш і словом, і ділом. У житті ти не загубишся, це вже точно! Єдине, що складе складність для такої красуні, — відрізнити скиглія-нарциса від того, хто справді здатний йти з тобою по життю пліч-о-пліч.

Леді

П’ята діадема — вибір жінок зі сталевим характером і сталевими ж нервами. Погляд на тобі затримують лише по-справжньому впевнені в собі чоловіки. Утім, інших тобі й не потрібно. Адже з таким характером і силою волі ти й сама здатна за дві секунди побудувати для себе особисте щастя в окремо взятому будинку. Порада для такої леді лише одна: навчися відпочивати й відновлювати сили, інакше з віком життя стане важчим.

Королева

Обраниці шостого кольє завжди перебувають у центрі уваги. Вони, ніби диригенти симфонічного оркестру, керують цілим хором подружок, кавалерів, родичів і дітей. У королеви все і завжди перебуває під контролем, від власного особистого життя до успішності дитини приятельки. Таким володаркам можна порадити лише навчитися часом делегувати обов’язки комусь іншому. Все-таки поодинці складно керувати всім навколишнім світом!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *