Путін втратив і силу, і авторитет у затіяній їм війні

Все, що йому залишилося – прикритися чужою величчю. Здається, йому подобається роль васала. Та й не тільки йому – всій його мафіозній кліці, достатньо подивитися на сяючі улесливістю фізіономії на фотографіях із зустрічі товариша Сі в Москві.

У Росії офіційно завершилася перебудова, закінчилися ігри у суверенну демократію та взагалі у суверенітет. Тепер вона є частиною спільноти єдиної долі людства. Ця концепція була запропонована товаришем Сі у 2012 році й займає центральне місце в «Думках Сі Цзіньпіна про дипломатію». Вона є основою зовнішньої політики Китаю.

Відкинувши ідеї відкритого суспільства Заходу – мир, свободу, права людини, владу закону, путін захотів стати альтернативним центром сили. Але запропонувати світові нічого привабливого не зміг. Якщо не брати до уваги модель мафіозної держави. У результаті виявився ізгоєм світової політики, злочинцем, на якого видано ордер МКС. Тому й кинувся разом з країною і населенням, що дісталися йому в розпорядження, під крило дружнього тоталітарного режиму.

Хотів бути імператором, але готовий задовольнитись роллю того, хто дивиться на зоні.

Леонід Невзлін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *