Екскерівник аеропорту «Ужгород» влаштував бунт через звільнення

Сьогодні депутати Закарпатської обласної ради більшістю голосів звільнили з посади директора міжнародного аеропорту “Ужгород” Олега Коцюбу.

Депутати вважали незадовільним звіт директора аеропорту. Після чого вирішили розірвати договір із ним та більшістю – 45 голосами, проголосували за дострокове розірвання контракту.

“Немає жодної підстави для дострокового розірвання мого контракту”, – сказав Олег Коцюба і сказав, що подаватиме до суду за незаконне звільнення, після чого вийшов із сесійної зали.

Володимир Чубірко заявив, що в аеропорту “систематично порушувалися терміни виплати заробітної плати працівникам” і є заборгованість перед пенсійним фондом, службами ДСНС тощо. І запропонував звільнити Олега Коцюбу.

Як повідомляє депутат Закарпатської облради Денис Ман, посилаючись на голову Закарпатської ОВ Віктора Микиту, Олег Коцюба збирає людей і хоче перекрити вулицю Собранецьку:
“Я не хотів втручатися у це питання, але зараз мені кажуть, що Коцюба збирає людей і хоче перекривати вулицю Собранецьку в Ужгороді. Ми – вихідці з однієї структури й нас навчали йти гідно”.

Директор аэропорта "Ужгород" лишился теплого кресла и пошел на крайние меры

Правоохоронці оперативно втрутилися та локалізували блокування дороги. Рух відновлено.
За інформацією джерел із правоохоронних органів, факт організації блокування з боку колишнього директора аеропорту Олега Коцюби задокументували.
Продовжується перевірка, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *