На Закарпатті бус Mercedes зіткнувся з підводою: загинуло дві людини, водій автівки втік

На Закарпатті водій автомобіля Mercedes Sprinter зіткнувся з гужовою підводою, на якій перебувало вісім людей. Внаслідок аварії на місці загинули двоє пасажирів підводи, ще четверо травмувалися. Мікроавтобус з’їхав в кювет та перекинувся, а його водій одразу втік з місця аварії. Про це інформують у ГУНП у Закарпатській області.

Деталі

За даними поліції, 11 грудня близько 18:00 години між населеними пунктами Бене і Вилок Берегівського району водій автомобіля Mercedes Sprinter допустив зіткнення з гужовою підводою, на якій перебувало вісім людей і яка рухалася без світловідбивачів.

Внаслідок зіткнення на місці загинули двоє пасажирів підводи: 30-річний житель села Підвиноградів та 34-річна жителька села Вари. Ще чотирьох осіб із травмами госпіталізували до лікарні.

Мікроавтобус з’їхав в кювет та перекинувся, а його водій одразу втік з місця аварії.

“Слідчі за фактом аварії внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті кількох осіб”, – йдеться в повідомленні.

Відповідно до санкції статті винному загрожує до 10 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *