Чому небезпечно їсти лише раз на день, розповіли експерти

Чому небезпечно їсти тільки один раз на день, розповіли експерти.

Більшість людей їдять тричі на день, проте деякі помилково вважають, що одного приймання їжі достатньо. Багато харчуються так для того, щоб скинути вагу, але експерти запевняють, що це може привести до серйозних проблем.

Головна небезпека такого харчування полягає в тому, що організм не отримує з їжею достатню кількість корисних поживних речовин.

Переїдання

Єдине приймання їжі за день із часом може призвести до нападів переїдання, адже організму не вистачає енергії та різних елементів. Крім того, після тривалого почуття голоду люди починають перевищувати норму калорій у єдиному прийманні. їжі, тому вага не йде, а, навпаки, тільки збільшується.

Повільний метаболізм

Якщо людина не їсть довгий час, метаболізм сповільнюється, щоб утримувати в тілі енергію. А без повноцінного обміну речовин вага не зменшуватиметься. Тіло переходить у «режим голодування».

Якщо людина їсть раз на день, її тіло перемикається в «режим голодування». В результаті організм буде зберігати все те, що споживає людина, перетворюючи це на жир для забезпечення тіла «паливом». Тіло починає «відключатися» Поряд з уповільненням метаболізму і підвищеним почуттям голоду, в організмі падає рівень цукру у крові. Це призводить до занепаду сил, виснаження, випадання волосся, непереносності холоду, а також проблем із серцем.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *