У Мукачеві офіційно відкрили нову будівлю ЦНАПу: 336 послуг

Як повідомляє Карпатський об’єктив, 19 квітня, на території Мукачівської міської Ратуші, відбулося відкриття оновленого Центру надання адміністративних послуг. У сучасній триповерховій будівлі площею понад 2 тис. м² функціонуватимуть державні та комунальні установи.

Мукачівський ЦНАП працюватиме за принципом «єдиного офісу». Приймання громадян здійснюватимуть одночасно 30 працівник центру, які надаватимуть 336 адміністративних послуг. Серед яких: оформлення ID- картки та закордонного паспорта, надання послуг об’єднаної абонентської компанії (енерго-, газо- та водопостачання, вивіз сміття). Перевага закладу – концентрація усіх цих необхідних для громадян послуг в одному приміщенні.

«Це об’єктивно, бо заявник заходить підходить до одного адміністратора, який в нас універсальний і отримує в нього всі адміністративні послуги, які стосуються роботи міської ради. Або якщо йому потрібно щось вияснити чи розрахуватись в абонентських відділах, також може це зробити. Тобто, в одному приміщенні будуть надаватися всі необхідні послуги», – розповідає керівник ЦНАПу Василь Свирида.

Одними з перших до Центру надання адміністративних послуг прийшли пані Марія та пані Ганна.

«Я сьогодні прийшла, аби здати документи. Я робила операцію на очі та обіцяли мені повернути кошти. Загалом мені будівля подобається», – каже пані Марія. А от пенсіонерка Ганна відзначає саме зручне розташування ЦНАПу. « В центрі зупиняються усі автобуси, тому для мене це зручно. Бо, наприклад, «Мукачівводоканал» був спочатку в центрі, а потім його перенесли далеко, аж в кінець вулиці Духновича. Мені, старшій людині, туди далеко було добиратися», – зазначає жінка.

У ЦНАПі функціонуватиме чіткий часовий регламент надання послуг. Також тут проводитимуть приймання громадян і представники влади. Приміщення доступне для осіб з інвалідністю, також є дитячий куточок.

Працюватиме ЦНАП за наступним графіком: понеділок, середа, п’ятниця – з 8 до 18 години. Вівторок та четвер – з 8 до 19години. Субота – з 8 до 15.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *