50 000 за голос для голови Закарпатської облради від «Слуги народу»: Іван Чубірко повідомляє про організацію підкупів новообраних депутатів

Депутат обласної ради  Іван Іванович Чубірко заявив про підготовку підкупу “Слугами народу” депутатів облради.

Відповідним повідомленням Іван Чубирко поділився на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

За інформацією депутата, схема розроблена для формування коаліції у Закарпатській обласній раді.

 

“Після невдалої спроби влади, через тиск силовиків загнати в коаліцію (більшість) в Закарпатській облраді представників партії КМКС, представники влади , партії «Слуга народу» та дружніх їм політичних сил вдаються до другого етапу формування «більшості». Стало відомо з достовірних джерел і від компетентних людей, що деякі представники з новообраних депутатів і «рішал» почали сепаратні переговори з окремими депутатами від інших політсил, які пройшли в Закарпатську облраду з проханням підтримати представника «Слуги народу» на посаду голови облради і пропонують за це суму не меншу як 50 000 «американських рублів».
Шановні «переговорники» запевняю вас, що ваші імена відомі і не раджу вам цим займатися.
Через засоби масовоі інформаціі ми вас вивернемо всіх назовні!
Будемо відслідковувати всі ваші дії і намагання повпливати на волевиявлення депутатів обласноі ради!”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ще один депутат Закарпатської обласної ради Віктор Русин також прокоментував події, які відбуваються протягом останніх днів навколо угорської громади в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *