Передвиборчий ролик Олексія Петрова у дусі Marvel

У відео зображено героїв коміксів – Людину-павука, Дедпула й Бетмена. Чиновник у ньому теж став супергероєм. Всі вони намагаються врятувати Закарпаття від різних напастей

У мережі поширили передвиборчий анімаційний відеоролик із губернатором Закарпатської області Олексієм Петровим, де той постав у вигляді супергероя.

Відео опубліковав Telegram-канал “Окуляри Баканова”, в коментарі під ним йдеться, що до його створення причетний і сам чиновник. А ось в ОДА заявили, що не брали участі у виробництві “мультика” для шефа, передає “КП”

Кадри з передвиборчого ролика.

“Людина, схожа на самого Петрова, вважає, що повинен допомогти з вирубкою лісу, сміттєвими звалищами й відсутністю авіасполучення з регіоном. Очевидно, в ролику обігрується минула посада Петрова. Він був начальником Департаменту контррозвідки СБУ”, – вважають експерти з коміксів.

Вони ж зазначили, що використання персонажів коміксів не вітається власниками авторських прав, до того ж – в цілях передвиборчої агітації. Як відомо, Spider-Man і Deadpool належать коміксному всесвіту Marvel Comics, Batman – видавництву DC Comics.

“Цей ролик робили не ми. Ми не беремо участі в політичній або передвиборчій роботі. Все, що знаю: виробництвом ролика займалися люди з партійної лінії”, – сказала на це директорка департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Марина Коваль.

Пізніше вона спростувала інформацію про те, що ролик про Петрова і героїв – це партійний продукт “Слуги народу”.

Кадри з ролика.

“Я зв’язалася з людиною, яка за ідеєю могла б відповідати за виготовлення ролика. Але з’ясувалося, що це відео до них не має ніякого відношення. Звідки взявся ролик – інформації немає, його автори не відомі”, – запевнила чиновниця.

У цьому ж журналістів переконали в місцевому осередку СН, від якої на місцевих виборах 2020-го балотується Олексій Петров.

“Ніякого відношення партія “Слуга народу” до створення цього ролика не має. Гарного дня”, – відповіли представники політсили.

Довідка: Олексій Петров був призначений головою Закарпатської ОДА у квітні 2020 року. До цього він обіймав посаду начальника управління СБУ Кіровоградської області. На місцевих виборах-2020 Олексій Петров може очолити список кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради від партії “Слуга народу”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *