Через що йдуть чоловіки? Жінки, ви так помиляєтеся!

Чоловічий погляд

Жінки, ви дуже помиляєтеся, якщо й справді свято вірите в те, що чоловіки, йдучи від вас, біжать до тих витончених і гордих жінок, від яких пахне новизною, які жіночніші, красивіші та сексуальніші за вас!

Ні! Це не так! Скажу вам від імені більшості чоловіків, що сексуальність і краса тут ні до чого! Журавель у небі красивий і, звісно, здалеку ним можна милуватися вічність, але просто так ніхто з чоловіків не проміняє свою улюблену синицю на журавля…
Перша причина, через яку чоловіки йдуть від своїх жінок, — це зневага!

Що таке зневага, думаю, всі знають. Жоден нормальний чоловік не стане себе прирікати на довічне ув’язнення поруч із тією жінкою, яка ним нехтує. Яка дозволяє собі ставитися нешанобливо до нього, думаючи, що він усе стерпить, усе переживе, і що, взагалі, йому не прикро від цього. Просто — людина він така!

Ну вже ні, дорогі жінки, які роблять зі своїх чоловіків домашніх псів. Рано чи пізно вам скажуть — прощайте! Бійтеся того, хто у своєму терпінні мовчазний…

Чоловік — це лідер, це добувач, це двонога подібність лева, як можна робити з царя пса?

Друга причина, через яку чоловіки залишають своїх жінок — вторгнення в їхній особистий простір! І ця причина дуже важлива.
Дорогі жінки, які егоїстично думають, що якщо чоловік із вами живе, снідає, займається коханням і глибоко з вами одружений, то він не повинен мати свого особистого простору, вільного часу й узагалі кожен його крок має бути контрольований вами. Я вам хочу сказати, що від вас тікатимуть ваші чоловіки куди завгодно, хоч на край світу, навіть у повну і глибоку самотність, аби вільно зітхнути!

Не перекривайте кисень своїм чоловікам. Нехай ви перебуваєте в серйозних тривалих стосунках зі своїм обранцем, у шлюбі або навіть обзавелися дітьми, в жодному разі не надягайте на нього наручники, бо це кінець!

У кожного чоловіка завжди має бути особистий час, свій затишний куточок тиші і спокою, в якому вас бути не повинно, свій Особистий простір, (особистий, розумієте?) за межу якого ви не повинні ніколи переступати!

Розумію ваше бажання, жінки, зріднитися тілами і душами, але така близькість все псує.

Дозволяйте своїм чоловікам почуватися вільними поруч із вами і вони будуть щасливі поруч із вами…

Повторюся для тих жінок, які вловили щойно приховану загрозу для себе в моєму попередньому реченні “почуватися вільним”. Розслабтеся, синиці, нікому не потрібні ваші журавлі!

Хотілося б тільки, щоб ви, рідні, не створювали нам пекло…

Третя причина, через яку лев залишає свій прайд – відсутність подяки! Здавалося б, суща дрібниця. Але це справді важливо.

Вони вас одягають, годують, дарують прикраси, квіти, посмішку, а ви забуваєте їм дякувати! Ні, за квіти і прикраси не забуваєте, але за все інше, яке, нібито, чоловік повинен робити апріорі, воно вами сприймається як належне. Дякуйте за все і завжди!

“Прибив цвях, ну і прибив. На те він і мужик!” – Дозвольте, дорогі пані, ми — не мужики. Ми — чоловіки. Ставтеся до нас, будь ласка, шанобливіше. Ви ж — не баби, вибачте мені, а жінки.

“Ну, плаче баба і плаче. Мені-то яке діло?” Неповага здебільшого викликає неповагу у відповідь! Майте це на увазі.
Дякуйте нам навіть за те, що, здавалося, не варте подяки. Говоріть нам спасибі й ми будемо хотіти робити заради вас більше…

Четверта причина — це жіноча недоглянутість і занедбаність.

Чомусь деякі жінки вважають, що якщо чоловік із ними кілька років прокидається в одному ліжку, то це прирівнює його до того, заради якого більше доглядати за собою немає сенсу. Що це за дурниці, жінки?

Якщо ви хочете прожити з чоловіком усе життя, то щодня змушуйте себе фарбуватися, доглядайте за своїм тілом, користуйтеся парфумами, і щоразу, з нагоди й без неї, намагайтеся мати перед вашим чоловіком такий вигляд, щоб він не хотів дивитися на всі боки.

“Нехай дивиться” – спокійно скаже мені розслаблена жінка, якій ліньки виглядати для свого чоловіка найкрасивішою.
А він і подивиться…

Знаєте, жінки, особливо неприємний той момент, що, виходячи на вулицю, ви виглядаєте, як богині, а вдома, як…

П’ята причина — це нелюбов. Найстрашніша і найпростіша, мабуть, причина. Він вас не любить. Він не ваш. Ви не його.
У цьому разі просто відпустіть. Кожен має право на помилку і, як би гірко це не звучало, — кожен може виявитися чиєюсь помилкою.

Нелюбов — це навіть не причина, а вирок.

Якщо ваш чоловік вас не любить і ніколи не любив, якщо він з вами “насильно милий”, тоді закрийте зараз цей текст, він написаний не для вас!

Шоста причина відходу чоловіків — це погане самопочуття поруч із жінкою!

Якщо жінка завжди ходить без настрою, завжди чимось незадоволена і будь-яке свято поруч із нею перетворюється на горе, то чоловік спочатку не поспішає повертатися додому, а потім залишає цю жінку.

Жінка — це “Свято, яке завжди з тобою”. Жінка — це радість, це енергія, це чоловіча сила.

Жінка — це єдина на світі людина, до якої завжди має хотітися повернутися додому, щоб випити з нею келих шампанського за успіх і склянку коньяку за фіаско.

У світі високих і так нелегко. Не хотілося б, щоб ще й жінка рідна забирала всі життєві сили…

Знаєте, ось ви, жінки, напевно, будете зі мною сперечатися, стверджуючи мені, що все мною написане — це нісенітниця. І що насправді причина чоловічого відходу таїться в красивих довгих ногах, коротких спідницях і в чужій жіночій розбещеності.

Я хочу вам сказати, що кожен дивиться зі своєї дзвіниці. Я ось, наприклад, подивився з чоловічої, і можу заявити вам відверто і прямо, що жодна довгонога модель у короткій спідниці нізащо не зможе забрати зі стосунків або сім’ї чоловіка, якому подобається повертатися додому.

І це — істина. Чоловіки мене підтримають.

В’ячеслав Прах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *