Команда перемоги поїхала представляти план перемоги. У результаті з нами відмовився розмовляти Дональд Трамп

Зараз очільник Офісу президента дасть наказ кричати в усіх медіа, скільки перемог везе Зеленський з США. Але все це вже не матиме значення. Тому що українська команда ТОП-перемовників на чолі з президентом зробила такий провал, що жодна перемога більше не матиме значення.

Ми часто ходили по краю. У нас були критичні ситуації. І завжди всіма можливими зусиллями нам вдавалося зупинити кризи й налагоджувати відносини з республіканцями та демократами. В цьому була запорука нашої підтримки.

Тепер Дональд Трамп відмовився зустрічатися з Зеленським. А за ним засумнівався і Спікер Палати представників Джонсон, той самий, що не голосував допомогу Україні 9 місяців торік. Навіть якщо вони й зустрінуться, це все говорить про одну велику поразку – втрату не лише довіри, а й ваги української влади для республіканців. Для них нинішня влада – порожнє і дуже балакуче місце, яке нічого не може вирішити чи запропонувати, крім чергових образ? Думаєте, Трамп не помітив, як Зеленський в усіх інтерв’ю робить із нього дурника? Мовляв, Трамп не знає, про що говорить. От Зеленський приїде і все розкаже.

Як про китайські супутники, що стежать від РФ за українськими АЕС. Хто поклав цю дурню президенту на стіл?

Невже політикам у світі не подобається, що з усіх роблять поганих, а лише Зеленський – красава?

Розумієте, політика «Зробимо їх разом» могла спрацювати в Україні у 2019, коли люди ще не розуміли, що вони будуть серед тих, кого зроблять, а не серед тих, хто разом.

А для американців і європейців це неприпустиме бл. Тепер ми приїхали в США з сильною командою – Єрмаком і новою  головою МЗС Сибігою, який, навіть, на конференції YES відмовився говорити англійською. Тобто чи й знає він її достатньо добре для перемовин? Ми послабляли цю ланку, як могли, роблячи ставку на лояльних, а не сильних.

Сьогодні наш найбільший результат – втрата двопартійної підтримки в США. І, можливо, ви скажете, не повністю… Але от вам маленька задачка: навіть якщо президентом стане Камала Гарріс, Сенат залишатиметься під республіканцями…

Жодні перемоги не переб’ють цю поразку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *