Микола Тищенко: Я гвардієць народу (відео)

У Мукачеві 7 липня відбувся Форум адвокатів «До європейської правової системи без корупції, контрабанди та посадових зловживань», у якому взяли участь представники цієї професії з різних куточків України. Його організували Рада адвокатів Закарпатської області та регіональна Асоціація захисту прав правників.

Гостем Форуму був відомий український політик, керівник Закарпатського осередку ПП «Слуга народу», народний депутат Микола Тищенко, який люб’язно погодився дати інтерв’ю популярному відеопроєкту «Погляд Фазекоша»

У, майже, 25 хвилинній розмові з головою Ради адвокатів Закарпатської області Олексієм Фазекошом Микола Тищенко розповів своє бачення розвитку Закарпаття та свою роль та роль партійного осередку ПП «Слуга народу» у цьому процесі. Розмова вийшла динамічною, цікавою. Ми маємо змогу почути думку представника Центру про розвиток самої західної області України. Думки в дечому спірні та епатажні, без врахування менталітету закарпатців, але це думки одного з лідерів ПП «Слуга народу», яка має монобільшість у Верховній раді України.

Рекомендуємо переглянути відео. Думаємо, що вам буде цікаво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *