Секрет успіху криється в тому, чого ви уникаєте: 3 головні проблеми, які потрібно вирішити

Зазначається, що головне питання полягає в тому: “Що ви знаєте, що повинні робити, але не робите?”.

Найчастіше те, що ми хочемо, або до чого прагнемо, знаходиться там, що нас лякає найбільше. Багато власників бізнесу уникають того, що могло б зробити їх успішними.

Видання Inc назвало три речі, яких більшість людей уникають і які утримують їх від успіху.

Делегування

Гарне делегування вимагає часу і терпіння. Це гнітюча реальність, до якої більшість не готові. Тому вони обирають легкий шлях — звалюють завдання на інших. Коли ви так чините, ви заохочуєте людей до поганої роботи, бо не визначаєте, як виглядає успіх.

Людям потрібна підтримка, щоб робити все добре. Переконайтеся, що під час делегування повноважень ви охоплюєте питання “що”, “коли”, “чому” і “як”.

Фінанси

Люди думають, що заробляють хороші гроші, але ніколи не перевіряють свої банківські рахунки і систему управління взаємовідносинами з клієнтами, щоб підтвердити це. Вони не вважають себе фахівцями з цифр. Їх лякають усі розрахунки, необхідні для того, щоб зрозуміти, в якому стані перебуває їхній бізнес.

Звернутися по допомогу до професіонала. Перегляньте звіти про доходи та витрати, щоб зрозуміти, що вам потрібно зробити по-іншому.

Реалізація

Читати книжки, відвідувати конференції та звертатися до тренерів — це весело. Нові ідеї — це завжди цікаво. Але що не так цікаво? Реалізація. Тому люди або відтягують час, кажучи собі, що займуться цим іншим днем, або відволікаються на пожежі у своєму бізнесі, кажучи собі, що в них є більш термінові справи.

Ідеї не приносять грошей. Гроші приносять дії. І вам не потрібен мільйон ідей, щоб досягти успіху в бізнесі. Візьміть одну найкращу ідею, яку ви дізналися нещодавно, і реалізуйте її сьогодні.

Головні причини, чому люди припускаються цих помилок:

  • бояться бути чесними з самими собою, тому що це змушує їх виглядати погано;
  • не хочуть робити роботу, яка потрібна;
  • занадто комфортно там, де вони перебувають;
  • турбуються про негативні наслідки.

УНІАН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *