Коли телевізор прийшов до мене додому, я забув, як читати книжки…

Коли телевізор прийшов до мене додому, я забув, як читати книжки.  Коли машина під’їхала до мого порогу, я забув, як ходити.  Коли я взяв у руки мобільний телефон, я забув, як писати листи.  Коли комп’ютер прийшов у мій дім, я перестав цінувати час. Коли в мій дім прийшов кондиціонер, я перестав ходити під деревом у пошуках прохолодного вітерця.

Коли я залишився в місті, я забув запахи бруду, трави і лугів. Маючи справу з банками і картами, я забув ціну грошам.

Із запахом парфумів я забув аромат свіжих квітів.  З появою фаст-фуду я забув, як готувати традиційні, екологічно корисні страви.

Вічно бігаючи, я забув, як зупинитися.  І, нарешті, коли в мене з’явився WhatsApp, я забув, як розмовляти та спілкуватися.

Коли ми помираємо, наші гроші залишаються в банку. Однак, коли ми живі, у нас немає достатньо грошей, хоч Насправді, коли нас немає, залишається ще багато не витрачених грошей.

Один бізнес-магнат у Китаї помер.  Його вдова, яка залишилася з $1,9 млрд у банку, вийшла заміж за свого водія. Її водій сказав: “Я весь час думав, що працюю на свого начальника … Тільки зараз я розумію, що мій начальник весь час працював на мене!!! “

Жорстока реальність така: Важливіше жити, ніж мати більше багатства.  Тож, треба прагнути до сильного і здорового тіла, справді неважливо, хто на кого працює.

У просунутому смартфоні 70% функцій не приносять користі! Для дорогої автівки не потрібні 70% швидкості та прибамбасів.

Якщо ви володієте розкішною віллою чи особняком, то 70% площі зазвичай не використовуються. Як щодо ваших гардеробів? 70% із них не носили! Усе життя роботи й заробляєте… 70% яких призначено для інших людей. Тож, ми маємо захищати й використовувати наші 30% повною мірою!

Сходіть і здайте медичні аналізи, навіть, якщо ви не хворі. Пийте більше води, навіть якщо не відчуваєте спраги. Навчіться відпускати, навіть якщо ви зіткнулися з серйозними проблемами й несправедливістю. Спробуйте промовчати (здатися), навіть якщо ви маєте рацію.

Залишайтеся скромними, навіть якщо ви багаті та дуже сильні. Навчіться бути задоволеним, навіть якщо ви не багаті. Тренуйте свій розум і тіло, навіть якщо ви дуже зайняті.

Знаходьте час для людей, які вам небайдужі!!!

З мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *