Ось уже понад 20 років чоловік дружить із білим ведмедем

Він навіть плаває з ним у басейні!

67-річний мешканець Канади на ім’я Марк Дюма став знаменитим у всьому світі завдяки своєму оригінальному товаришеві. Упродовж 23 років він близько дружить і часто плаває в басейні разом із несподіваним другом, білим ведмедем.

Мужчина уже более 20 лет дружит с белым медведем и даже плавает с ним в бассейне

Марк є професійним дресирувальником звірів і 23 роки тому він взяв додому незвичайного вихованця, білу ведмедицю Ейджі. Вона також у захваті від свого дозвілля з господарем і спілкується з ним так, ніби він один з її одноплемінників.

Вага ведмедиці перевершує 350 кіло і вона з самого народження оточена людьми. Її дресируванням займався особисто Марк. Зараз вона стала зіркою кіно і реклами, хоча першу свою роль вона отримала ще в дитинстві в 1995 році. Чоловік настільки звик до своєї ведмедиці, що вже не уявляє, як зможе без неї жити. Він каже, що поза своїм природним середовищем існування білі ведмедиці живуть не більше 35 років.

Мужчина уже более 20 лет дружит с белым медведем и даже плавает с ним в бассейне

Чоловік ніколи не боявся тварин, він любить їх і проявляє дружелюбність, а вони відповідають йому взаємністю. Але з Енджі зв’язок особливо тісний, його можна порівняти зі справжньою дружбою.

Мужчина уже более 20 лет дружит с белым медведем и даже плавает с ним в бассейне

Ведмедиця забезпечена всім необхідним і у неї максимально комфортні умови життя. Але в маленькому віці в Енджі була звичка кусатися і господар доклав чимало зусиль, щоб відучити її від цього, але водночас не злиться на свою улюбленицю, запевняючи, що це її природний інстинкт.

Джерело

****************

Шановні добродії, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:                   БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Гуманітарна допомога для ЗСУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *