Hamster Kombat скоро можуть забути — Павло Дуров розповів про нову гру-клікер

Нові криптовалюти, які є частиною P2E-проєктів, дедалі частіше привертають увагу інвесторів. Особливо мають попит ігри в жанрі клікерів. Наприклад, гучний Hamster Kombat, чат-бот для месенджера Telegram. У нього понад 30 млн передплатників, а токен $HMSTR тільки за останню добу піднявся майже на 17%.

Однак Павло Дуров, власник платформи TON, вважає, що сьогодні у застосунку є відразу 3 серйозних конкуренти. Усі вони мають можливості для довгострокового розвитку і здатні принести серйозний дохід.

TapSwap та інші альтернативи Hamster Kombat

Перспективні криптовалюти пропонують більше, ніж просто ігрові системи. Це повноцінні платформи із завданнями, бонусами, вигідними пропозиціями:

PlayDoge – криптотамагочі з APY у 131% для ранніх інвесторів;
TapSwap – чат-бот для Telegram, що зібрав 56 млн користувачів;
Blum – робот, що дає змогу торгувати криптовалютою всередині месенджера Telegram.

PlayDoge

PlayDoge – проєкт для фанатів мемів про Шиба Іну. Він підтримує модель P2E і пропонує два види заробітку — пасивний (стейкінг) і активний (симулятор догляду за улюбленцями). Таке поєднання зробило його популярним серед інвесторів, оскільки команді вдалося зібрати понад $5 млн на пресейлі. Сам $PLAY продається зараз за $0,00512.

По суті, PlayDoge – це ті ж добре знайомі з 90-х тамагочі, тільки для смартфонів і з можливістю заробляти криптовалюту. Користувачам потрібно доглядати за піксельними улюбленцями, щоб отримувати монети. Згодом в аркаді з’явиться ціла низка додаткових міні-розваг для більш різноманітного ігрового досвіду.

Стейкінг — ще одна важлива частина екосистеми PlayDoge. Цей механізм пропонує виплати протягом 3 років і APY для ранніх учасників у 131%.

TapSwap

TapSwap – додаток для месенджера Telegram, де від користувачів вимагається натискати на зображення монети на екрані. За це гравці заробляють спеціальну внутрішньоігрову валюту. Плюс, проєкт підтримує як платні, так і безплатні функції для більш ефективного просування в грі.

Opera Снимок_2024-06-25_210827_x.com

TapSwap відрізняється ще й за рахунок асортименту із завдань, бонусів і винагород. Плюс, у гри є реферальна програма — за приведених гравців можна отримати додаткові токени.

Спочатку проєкт створювався на базі системи Solana, проте пізніше його перевели в блокчейн TON. Це було зроблено з метою забезпечення простого і доступного майнінгу цифрових активів.

Всього за кілька місяців TapSwap залучив понад 56 млн гравців. Серед них розробники планують провести airdrop. У рамках цієї ініціативи відбуватиметься роздача монет, які можна перевести у фіатні гроші на біржі. Однак точна дата запуску поки не повідомляється.

Blum

Blum – це торгова платформа, яка працює всередині Telegram. Крім купівлі-продажу активів, вона ще дозволяє здійснювати майнінг монет. У проєкту простий і зрозумілий інтерфейс, який підійде навіть новачкам.

Завдяки Blum управляти активами можна відразу з месенджера. Усе тому, що екосистема підтримує некастодіальні гаманці та дозволяє формувати ордери в режимі оффчейн.

За допомогою Blum користувачам більше не потрібно переходити на сторонні майданчики, щоб купити найкращі криптовалюти. На цій платформі є всі популярні монети, мемкоїни, нові проєкти і широкий вибір ринків. Blum підтримує понад 30 блокчейнів і дозволяє торгувати у форматі P2P.

Завершення

Аналітики зазначають, що ком’юніті продовжують цікавити проєкти P2E і перспективні криптовалюти. Це підтверджує PlayDoge, який зібрав на пресейлі вже понад $5 млн, а також TapSwap з 54 млн гравців. Blum же в ігровій формі дає можливість майнити власний токен і навесні зібрав понад 2 млн активних користувачів.

Ця рекламна стаття не є інвестиційною порадою. Читач самостійно несе повну відповідальність за будь-які дії, що здійснюються ним на підставі інформації, отриманої на нашому сайті.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *