Лариса Криворучко: …після перевірки прокуратурою ВСТАНОВЛЕНО що досудове розслідування здійснюється на НЕНАЛЕЖНОМУ рівні та потребує АКТИВІЗАЦІЇ

Направлено до Ужгородського РУП ГУ НП в Закарпатській області Скаргу щодо неналежного здійснюється досудового розслідування працівниками поліції, порушенні розумних строків щодо ФАЗЕКОША Олексія Андрійовича, Немеша Петра Федоровича Національна асоціація адвокатів України — підробки документів, використання підроблених документів, шахрайства.
Отримано відповідь: після перевірки прокуратурою ВСТАНОВЛЕНО що досудове розслідування здійснюється на НЕНАЛЕЖНОМУ рівні та потребує АКТИВІЗАЦІЇ 
Возможно, это изображение отрывной талон и текст
За цією кримінальною справою слідкує вся країна, і шахраї повинні понести кримінальну відповідальність.
Перша підозра повинна бути ФАЗЕКОШУ Олексію Андрійовичу. Голові Ради адвокатів Закарпатської області, який не має 5 років адвокатського стажу (згідно закону), не мав вищої юридичної освіти 2006, якось “отримав” свідоцтво адвоката, якого не існує, і здійснював його використання. Також розпоряджається грошима адвокатів з 2012 року по тепер. Вважаю, вчинив ряд злочинів.
Возможно, это изображение 1 человек и текст «НАШОНАЛЬНА НАЦОНАЛЬНААСОШАНЯ АСОШНАШИЯ АДВОКАТΙВ УКРАїНИ Фазекош Фазекош Олексий Андрийович Обликовуетьсяу № Свидоцтва: Рада адвокатίв Закарпатсъкой обласи 21/575 Дата видач! свидоцтва 21.12.2006 Орган, що видав свдоцтво Homep ришення: Закарпатська обласна КДКА Дата прийняття 190/93 ришення Загальний стаж адвоката: 21.12.2006 IHwIi .домОС, передбаченй Законом Украйни «Про адвокатуру та адвокатську дияльн.сть" та "Порядком ведення диного реестру адвокатив Украйни" Индивидуальна адвокатська дίяльнисть, вул. Κ. Беляева, 9/10 M. Мукачево, Закарпатська область, 89600 тел. 031 314 1859, 050 372 1973»
Возможно, это изображение текст
Друга — Немешу Петру Федоровичу, голові КДКА Закарпатської області.
Нагадую, і Фазекошу і Немешу були пред’явлені обвинувачення, кримінальні справи щодо обох (це різні кримінальні справи) – було закрито у зв’язку З НЕРЕАБІЛІТУЮЧИХ обставин, іншому по Амністії. Документи в наявності в органах прокуратури і поліції.
Возможно, это изображение 1 человек, больница и текст
Закон переможе, я в це вірю і цим займаюсь!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *