Лариса Криворучко: – Адвоката Фазикош Г.В. в Єдиному реєстрі адвокатів України (ЄРАУ) не має в принципі, а повинна бути…

10.04.2024 Член Вищої ради правосуддя Бондаренко Тетяна Знаменівна, розглянувши заяву Криворучко Лариси Сергіївни про порушення суддею Закарпатського апеляційного суду ФАЗИКОШ Ганною Василівною вимог щодо несумісності — УХВАЛИЛА:
“Відкрити справу за заявою Криворучко Лариси Сергіївни про порушення суддею Закарпатського апеляційного суду Фазикош Ганною Василівною вимог щодо несумісності.”
Адвоката Фазикош Г.В. в Єдиному реєстрі адвокатів України (ЄРАУ) не має в принципі, а повинна бути. Повинно бути й внесення і зупинення, так каже Закон.
Однак, як ми бачимо черговий наочний приклад систематичної спекуляції з Реєстром адвокатів від Національної асоціації адвокатів України.
Адвокати мають свідоцтва адвокатів на руках, але адвокати НЕ перебувають в реєстрі адвокатів ЄРАУ. Це грубе порушення сприяє корупційним ризикам і порушує закон.
Адже, багато прокурорів, суддів, поліціянтів, кримінальних авторитетів тощо — є адвокатами й отримали свідоцтва адвоката під час несення служби та здійснення правосуддя. Перебували під дією двох Присяг одночасно, що заборонено.
Під час обшуків виявляють свідоцтва адвокатів, але такі адвокати не перебувають в реєстрах.
Реєстр адвокатів ЄРАУ не може перебувати в приватних руках, а повинен перебувати під контролем Міністерства юстиції України, державної структури, для уникнення маніпуляцій з відомостями адвокатів, які ми виявляємо чисельно.
Возможно, это иллюстрация (светокопия и текст)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *