Бьянка Брі — гідна дочка свого знаменитого батька Жан-Клода Ван Дамма

5 років тому вона разом зі знаменитим батьком з’явилася на прем’єрі одного з фільмів, а потім зникла з поля зору.

Але свіжі фотографії яскравої брюнетки в Інстаграмі не могли залишитися непоміченими публікою.

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаУ дитинстві Б’янка займалася ковзанярським спортом, але через серйозну травму їй довелося забути про Олімпійські ігри

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаЗараз дівчина будує акторську кар’єру

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван Дамма“Я не хочу бути тінню свого батька. Я воліла б пройти через труднощі, ніж отримати все з легкістю. Зараз я ходжу на проби”, – говорила Б’янка в одному з інтерв’ю кілька років тому.Б’янка вже встигла знятися в кількох фільмах свого знаменитого батька.

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван Дамма“До мене часто підходять люди і кажуть, як сильно вони люблять мого батька. Це приємно чути, але до чого тут я?”, – нещодавно зізналася Брі.

У новій фотосесії Брі продемонструвала свою вражаючу фігуру і завидну гнучкість

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаЯк стверджує сама дівчина, в дитинстві вона ненавиділа бойові мистецтва

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаАле зараз вона подовгу відпрацьовує прийоми свого батька

Б’янка знялася в 6 фільмах Ван Дамма і навіть стала співпродюсером деяких з них.

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаДебют Б’янки в кіно відбувся 2008 року з невеликої ролі Кессі Рабідо (дочка Джека Рабідо, персонажа Жан-Клода Ван Дамма) у фільмі “Спеціальне завдання”. Надалі вона знялася у фільмах “Сповнений кохання”, “Ігри кілерів” і “Шість куль”. У грудні 2012 року в прокат вийшов науково-фантастичний фільм “Вторгнення ззовні”, в якому Б’янка вперше зіграла головну роль.

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван Дамма

Від батьків Брі дісталася не тільки краса, але ще й неймовірна гнучкість

“Я хочу показати маленьким дівчаткам, що можна бути мускулистою, але при цьому залишатися жіночною. Ви можете сидіти нога на ногу за обіднім столом, а потім надерти кривднику дупу, красиво і жіночно. Завдяки батькові бойові мистецтва стали цікаві моєму поколінню, і я хочу продовжити його справу”, – каже Брі.

Стосунки батька і доньки не завжди були гладкими, але зараз у них все добре

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван ДаммаЯк зізнається Б’янка, у неї виникали труднощі у спілкуванні з батьком, але ці часи вже позаду. Тепер вона разом із ним і в спортзал ходить, і проводить вільний час.

Бьянка Бри - достойная дочь своего знаменитого отца Жан-Клода Ван Дамма

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *