На дні Тихого океану знайшли сотні загадкових металевих сфер

Учений з Гарварду впевнений, що це уламки апарату інопланетян.

Відомий “мисливець за інопланетянами” Аві Леб із Гарвардського університету (США) заявив, що в нього є нові докази того, що виявлені на дні Тихого океану металеві сфери є інопланетною технологією. Вкотре Леб відкидає всі претензії скептиків, які вважають, що ці сфери мають земне походження, пише Futurism.

Аві Леб опублікував нове дослідження, присвячене вивченню сотень металевих сфер, виявлених ним і його командою минулого року на дні Тихого океану. Вчений вважає, що результати дослідження підвищують ймовірність того, що ці уламки могли бути частиною космічного апарату, який створила позаземна цивілізація. Тобто, на думку Леба, цей позаземний апарат міг бути схожим на один із зондів “Вояджер”, що був відправлений на дослідження Сонячної системи майже 50 років тому і давно покинув її межі.

Аві Леб найбільш відомий своїми теоріями про міжзоряний об’єкт Оумуамуа, який відвідав Сонячну систему 2017 року. Леб стверджував, що це міг бути космічний корабель інопланетян. Але нове дослідження вченого стосується ще одного міжзоряного об’єкта, який упав на Землю, хоча й не цілком.

Цей метеорит під назвою IM1 впав у Тихий океан неподалік від Папуа-Нової Гвінеї майже 10 років тому, але на нього не звертали уваги, доки Леб не очолив дослідження, яке 2022 року підтвердило, що це був перший міжзоряний об’єкт, що впав на Землю.

Вчені минулого року організували експедицію, щоб знайти уламки цього об’єкта на дні Тихого океану. У результаті було виявлено сотні маленьких металевих сфер, які, як стверджував Леб, є уламками IM1. Також вчені припустили, що насправді це може бути проявом позаземної технології.

У жовтні минулого року Леб опублікував результати попереднього дослідження, які багато вчених зустріли з великим скептицизмом. Деякі вчені заявили, що жодного стосунку до інопланетян ці фрагменти не мають і найімовірніше, вони з’явилися внаслідок ядерних випробувань або ж були вугільною золою, тобто відходами промислового виробництва.

За словами Леба, він презентував нове дослідження, щоб змусити замовкнути скептиків, адже нові результати показують, що хімічний склад сфер відрізняється від складу будь-якого відомого матеріалу в Сонячній системі. Аналіз показав, що ці об’єкти прибули до нас точно не з Сонячної системи. Науковець вважає, що його критикують через те, що до нього прикуто дуже багато уваги й цьому заздрять.

Але Леб на цьому не закінчив своє дослідження, як він припускає позаземного, штучно створеного матеріалу. Вчений планує ще одну експедицію, щоб виявити на дні Тихого океану більші фрагменти міжзоряного об’єкта. Також учений вважає, що інопланетян потрібно шукати не в дуже далекому космосі, а націлити свої зусилля на пошук інопланетних зондів, які можуть перебувати в Сонячній системі.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

Для допомоги ЗСУ.

РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *