Мітіо Каку, фізик зі світовим ім’ям, вірить в існування Бога

Фізики — єдині вчені, які не червоніючи, можуть вимовляти слово “Бог”!

Мітіо Каку — відомий фізик-теоретик, футурист і автор бестселерів — розробив теорію, яка доводить існування Бога за допомогою так званої Теорії Струн.

Теорія Струн припускає, що уявна різноманітність елементарних частинок — це насправді “коливальні стани”.

Фізики — єдині вчені, які можуть, не червоніючи, вимовляти слово “Бог”

Д-р Каку переконаний у факті розумного дизайну всесвіту, чим вельми дратує вчену спільноту — адже він є одним із найвідоміших, найповажніших фізиків світу, співавтором теорії струнного поля (одного з напрямів у Теорії Струн).

“Я дійшов висновку, що всі ми в цьому світі керуємось законами, правилами, які, своєю чергою, встановив Розум”, – заявив він.

Доктор Каку є одним із продовжувачів пошуку “Теорії Всього”, який розпочав ще великий Ейнштейн. “Теорія Всього” має об’єднати чотири фундаментальні сили всесвіту: гравітацію, електромагнетизм, “велику силу” і “малу силу”.

За словами Каку, сама мета фізики – “знайти рівняння, що дає змогу об’єднати всі сили природи та читати розум Бога”.

Оскільки Теорія Струн якраз і пропонує уніфікований опис гравітації та фізики елементарних частинок, вона претендує на статус “Теорії Всього”.

Такого висновку (про існування Розуму у всесвіті) д-р Каку дійшов після експерименту з “примітивними напіврадіусними тахіонами” (як він їх називає).

Тахіон — це частинка, яка рухається швидше за світло. Багато фізиків, однак, вважають, що такої частинки немає в природі, оскільки її існування суперечить відомим законам фізики.

Як зазначав ще Ейнштейн та інші вчені, спеціальна теорія відносності означає, що якби існували частинкит швидші світла, їх можна було б використати для комунікації у зворотному русі часу.

Физик с мировым именем Митио Каку верит в существование Бога

Д-р Каку використовував розроблену 2005 року технологію, яка дала йому змогу, спираючись на примітивний тахіонний напіврадіус, проаналізувати поведінку матерії на субатомному рівні.

Після кількох таких експериментів, вивчаючи поведінку тахіонів, фізик дійшов висновку, що людство живе в “матриці” – світі, керованому законами й принципами, вигаданими інтелектом-архітектором.

“Я дійшов висновку, що ми живемо у світі, керованому правилами, які створив Розум, — сказав він. – Це не ваша улюблена комп’ютерна гра, але щось набагато більше, складне, незбагненне”.

Аналіз поведінки матерії на субатомному рівні при впливі тахіонного напіврадіуса показує повну абсурдність поняття “випадковість”. Адже ми живемо у світі, який керується стабільними законами й не детермінований будь-якою космічною випадковістю.

“Це означає, — зазначив Каку, — що у всесвіті, цілком ймовірно, існує невідома нам сила! Однак ця “невідома сила”, яка стала всьому причиною, дала всьому існування і все утримує в цілісності, — є ні що інше, як особистість Ісуса Христа, у що вірять усі християни.

Як розуміє д-р Каку, весь Всесвіт являє собою симфонію струн, що вібрують, які виходять із розуму Самого Бога. І ця космічна музика резонує в 11 вимірах гіперпростору.

Цей американський фізик японського походження заявив: “Фізики — єдині вчені, які можуть, не червоніючи, вимовляти слово “Бог”“.

“Для мене цілком очевидно, що ми існуємо в рамках єдиного плану, керованого правилами, які створені й сформовані універсальним Розумом, а не з’явилися випадково”.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *