Це наша земля! А завтра?….(аудіо)

5 червня 2021 року Мукачево відвідав з робочим візитом Андрій Вікторович Чистов – голова Всесвітньої Федерації змішаних видів єдиноборств, один з кращих тренерів світу з бойових мистецтв, тренер Віталія і Володимира Кличків та ексохоронець Азарова.

Я мав можливість зустрітися з Андрієм Вікторовичем в офіс Ради адвокатів Закарпатської області в Мукачеві.

На цій зустрічі було ряд відомих адвокатів Закарпаття та спортсменів.

Поговорили про співпрацю для створення підрозділу Всесвітньої Федерації змішаних видів єдиноборств в Закарпатської області.

Це було 2.5 років тому. Кажуть, що сьогодні Андрій Чистов в росії і активно займається дрібним бізнесом на благо нашого ворога. Час від часу на мою електронну адресу «скидує» різні комерційні пропозиції. Я так розумію, що робить це його помічник чи помічниця. Це своєрідний «комерційний спам», який розсилається на всі електронні адреси, які відомі Андрію Чистову. Всі ці електронні листи я, практично, зразу кидаю в «кошик». 9 січня отримав фрагмент аудіозапису телефонної розмови Чистова з якимось його знайомим бізнесменом. Розмова йшла про закупку української землі для сільського господарства у великих розмірах, навіть, під час війни.

Одним словом: якщо не можна завоювати Україну військовим шляхом, то можна скупити її родючі землі і зробити українців «кріпаками» на власній землі. Геніальний варіант для завойовників.

Примітка. У телефонній розмові невідомий голос згадує про мера Києва Віталія Кличка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *