В адвокатурі України вже почався “сезон збору врожаю”, сезон збагачення чиновників від адвокатури

Всі адвокати, згідно з рішенням НААУ повинні до 31 січня внести на рахунки Рад адвокатів регіонів та НААУ по 3028 грн членських внесків (70% – радам адвокатів, а ще 30% НААУ). Для прикладу Олексій Фазекош планує зібрати 1700х3028х0,7=3 603 320 грн ( де 1700 – це кількість адвокатів в Закарпатській області, 3028 грн – це сума членського внеску, 0,7 – це частина членського внеску, який отримує рада адвокатів регіонів), з яких він, як кажуть “злі язики”, половину перерахує обов’язково на особисті рахунки керівництва НААУ. Залишається ще 1.8 млн грн. А це вже “кишенькові гроші” нашого афериста та псевдоадвоката, які він використовує на власний розсуд. Чому цим питанням дотепер не зацікавились правоохоронні органи?

А якийврожайНААУ?   

70000х3028х0.3=63 588 000 грн. (70 0000 – це кількість адвокатів в Україні, 0.3 – це частка, яку адвокати перераховують в НААУ). Є за що отримувати астрономічні зарплати (100 тис. грн і більше). Є за що купувати вілли та іншу нерухомість в Карлових Варах, Ніці та інших курортах Заходу.

Цікавочому НААУ ні разу не опублікувало фінансовий звіт використання коштів адвокатів? Чому НАЗК та інші правоохоронні структури ні разу, за більше ніж 10 річну діяльність НААУ, не перевірили використання адвокатських грошей? Може вже пора це зробити?

Сумна і дуже трагічна післямова.

Отримав страшні фотографії від друзів. Двоє вбитих наших закарпатських героїв. Один батько 5 дітей, а інший батько 3 дітей.

Наші герої дуже часто гинуть від нестачі озброєння снарядів та іншого військового спорядження.

Є пропозиція

З названих сум «адвокатського оброку» Ради адвокатів  регіонів та НААУ 90 відсотків перераховують в бюджет військових частин для закупки дронів, снарядів, патронів тощо та на зарплату нашим бійцям на «нулю». Думаю, що чиновники від адвокатури від цього не збідніють і не помруть з голоду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *