Знайдено два світи, де інопланетяни можуть “випереджати нас у розвитку на мільярди років”

Експерт із космосу попередила, що на двох далеких екзопланетах може існувати інопланетне життя, і заявила, що ми повинні перевірити їх на наявність ознак інопланетян — до того, як вони почнуть становити загрозу для нас.

Ми можемо опинитися на порозі відкриття високорозвиненого інопланетного життя.

Більшість учених вважають, що всі ці розмови про НЛО, просунутих інопланетян або вторгнення в стилі “Дня незалежності” не мають сенсу, оскільки, на їхню думку, будь-яке життя на інших планетах буде набагато примітивнішим за нас. Однак один із фахівців із космічних досліджень із цим не згоден і наголошує, що поки ми зайняті скануванням неба в пошуках інших форм життя, боятися слід саме нам.

Професор Джейн Брівз з Університету Кардіффа вважає, що в нашій галактиці, на орбітах зірок, розташованих на відстані 70 і 110 світлових років від нас, можуть існувати принаймні дві планети, на яких можуть ховатися позаземні форми життя. На її думку, ці планети набагато, набагато старші за Землю:

“Ці зірки значно старші за Сонце (приблизно на 8 млрд років), а отже, планети, якщо вони там є, встигли стати менш радіоактивними”.

Вона додала, що “варто якомога швидше подивитися”, щоб з’ясувати, чи дійсно там є землеподібні планети, і якщо вони існують, то є ймовірність, що життя на них “могло зародитися на них набагато раніше, ніж на Землі”.

Професорка Брівз, дослідження якої щойно опублікувало Американське астрономічне товариство, вважає, що ці дві зірки — з доволі невдалими назвами HD 76932 і HD 201891 – можуть мати “більш розвинену біосферу”, ніж наша власна.

инопланет

“Перспективи пошуку кам’янистих екзопланет із континентами видаються вельми багатообіцяючими, – продовжила вона.

Якщо там є більш давнє і розвинене життя, ніж у нас, то це поставить нас у вкрай невигідне становище, якщо вони захочуть поспілкуватися з нами або просто знищити нас.

Крім того, виникає питання, чому інопланетяни досі не виявили до нас жодного інтересу. Можливо, вони й виявили, але ми просто не знаємо про це – або, можливо, ми настільки незначні, що не цікавимо їх.

Джерело

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *