Мені 27 років і я живу відразу з трьома чоловіками. Як це?

Відверто про все.

Ось так от… Деякі панянки не можуть знайти собі навіть одного нормального мужика, а я живу одразу з трьома! Усе по дому роблю я.

Готую, прибираю, наводжу чистоту і порядок.

А заодно й одночасно вибудовую три типи абсолютно різних стосунків із кожним із цих чоловіків, намагаючись догодити одночасно всім. Розповім Вам про кожного з них окремо… Найдовше я з Андрієм. З ним мені спокійно і добре, ну і крім цього, мене абсолютно все влаштовує – у ліжку все чудово і регулярно, та й вечорами можна просто поговорити.

Другий на черзі Саша. Усі вечори він проводить в іграх, а мене кличе вночі не частіше 1-2 разів на тиждень. У ньому є три дуже рідко сумісні якості – він веселий, добрий і водночас дуже мужній.

Ваня – це моє нове кохання. Разом ми лише півроку, і він наймолодший і найнедосвідченіший із цієї трійці. Він дуже любить мої груди. Більшість ночей я проводжу з ним, бо насправді люблю.
Щоправда іноді до нас приєднується Андрій, а іноді я навіть залишаю їх удвох.

Хоч я і дуже щаслива, що мене ощасливлюють одразу 3 чоловіки – я трохи втомилася. І, до речі, Андрію – 30 років, і він мій чоловік, Сашкові – 4 роки, і це наш старший син, а Вані – лише 3 місяці, і ночами він часто плаче…

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *