Рибалки витягли коропа, вагою у 114 кілограмів: в реальність фото важко повірити

Такі трофеї можна упіймати лише раз у житті!

Рибалка з Великобританії спіймав найбільшого у світі коропа, вага якого досягла неймовірних 114 кілограмів. 36-річний інженер-газовик Келвін Марстон навіть повірити не міг, що зловить такого монстра. Але не можна сказати, що це лише вдача: на відпочинку в Таїланді чоловік рибалив по 12 годин на день.

На фото, які з’явилися в мережі, Келвін гордо позував в руках із сіамським коропом. Поряд з чоловіком були ті, хто допоміг витягнути цього монстра: друг, тато Рей та місцевий мешканець.

Кельвін розповів, як упіймав 114-кілограмового коропа. Він прибув до Таїланду на 12-денну відпустку на риболовлю, використовував 2,5-метрову вудку та приманку.

“Я був шокований. Я не знав, що це рекорд. Я навіть виграв футболку від власника озера. Нам учотирьох довелося підіймати його разом. Ми пофоткалися кілька хвилин та відпустили коропа”, — каже Кельвін.

Рибалки витягли коропа, вагою у 114 кілограмів: в реальність фото важко повірити - фото 578529

До речі, цього сіамського коропа вже виловлювали 4 роки тому. Тоді його так само сфотографували та відпустили на волю. За чотири роки короп набрав вагу: він важить на 9 кілограмів більше.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *