Благодійний Фонд «Полонія» підписав Меморандум про співпрацю з європейською консалтинговою компанією «Aegle Consulting»

26 серпня в Празі між директором Благодійного Фонду «Полонія» Святославом Задорожним та засновником і Генеральним директором консалтинговою компанією «Aegle Consulting» Вазілем Гудаком підписаний Меморандум про співпрацю.

Меморандум визначає відносини та напрями співпраці Сторін між Фондом та Aegle Consulting з метою створення реабілітаційних центрів на території України для лікування, реабілітації  військовослужбовців Збройних Сил України, які приймали або беруть  участь у війні проти Росії.

Меморандумом передбачається, що «Aegle Consulting сприятиме наданню фінансової підтримки (у формі грантів, а також пільгових позик і капіталу) для благодійного фонду «Полонія» та його проєкту реабілітаційного центру через залучення міжнародних фондів, фінансових установ (наприклад, банку JP Morgan та Європейський інвестиційний банк), а також уряди та інші відповідні органи.»

…………….

……………..

Інформаційна довідка.  Вазіл Гудак (Vazil Hudák)  народився 18 жовтня 1964 року в Бардійові (Словаччина). В 1998 році закінчив Гарвардську школу бізнесу, в 1989 році юридичний факультет Карлового університету.

У 2016-2019 роках Вазіл Гудак був віцепрезидентом Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Є співзасновником та членом правління ЄІБ. Зараз ЄІБ долучений до різних етапів у цільових Українських проєктах, переважно енергетики, інфраструктури, підтримки середнього і малого бізнесу.

Він обіймав посаду Міністра економіки Словацької Республіки з 2015 по 2016 рік. До цього він був державним секретарем Міністерства фінансів і представником Словацької Республіки в Раді керуючих у Європейському стабілізаційному механізмі.

З 2019 року пан Вазіл Гудак приєднався до GLOBSEC як віцепрезидент.

GLOBSEC – неурядова аналітична організація глобального спрямування. Її місія – впливати на формування майбутнього шляхом генерування нових ідей та рішень для кращого та безпечнішого світу. Організація є одним з лідерів роботи у форматі «дипломатії другого рівня» і має усталені дієві комунікації з більшістю лідерів європейських країн, Великої Британії та США.

Зі слів Вазіла Гудака: «організація GLOBSEC допоможе у відновленні України, а також підтримає Україну у проєктах з розбудови альтернативних логістичних маршрутів українського агроекспорту та інших важливих проєктах»

З лютого 2021 року Гудак є членом Інвестиційного комітету Чеського фонду розвитку. Крім того, з січня 2021 року Гудак є головою наглядової ради Чеського інвестиційного фонду 4gimel.

Гудак  є головою Avanea AIFM (частина IPM Group, акціонер-засновник InoBat), а також членом старшої консультативної ради JP Morgan для EMEA. Він також консультує кілька урядів, неурядових організацій і корпорацій у регіоні ЦСЄ.

Після підписання Меморандуму Вазіл Гудак звернувся листом до народного депутата України Олександра Качури, одного з соратників президента України Володимира Зеленського:

«Шановний депутате!

Додаю підписаний з паном Задорожним меморандум про співпрацю щодо будівництва в Україні реабілітаційного центру для ветеранів. Я вважаю, що такий центр відповідає стратегії керівництва України й допомагатиме пораненим бійцям. Зі свого боку, як колишнього міністра економіки Словацької Республіки, віцепрезидент Європейського інвестиційного банку та нинішнього члена наглядової ради JP Morgan Bank, ми докладемо всіх зусиль для реалізації цього проєкту. Ми також будемо покладатися на вашу допомогу та підтримку.

З найкращими побажаннями,

Вазіль Худак

Генеральний директор

Aegle Consulting»

На прохання директора Благодійної організації “Благодійний Фонд “Полонія” Святослава Задорожного ми публікуємо його Відкритий лист до всіх потенційних спонсорів і меценатів:

“Шановні краяни, шановні бізнесмени, шановні керівники релігійних організацій, шановні керівники підприємств та організацій! Шановні меценати, спонсори закордонних країн, яким не байдужа доля травмованих, поранених бійців, ветеранів ЗСУ просимо вас всіх підтримати зусилля пана Вазіла Гудака і зробити посильну пожертву для створення Реабілітаційного Центру БО “Полонія”! для воїнів та ветеранів ЗСУ

Реквізити банку: RwSBank, Код ЄДРПОУ: 39849797, Код банку: 339072,

р/р. UA803390720000026008162428001, Призначення платежу: “Пожертвування для створення Реабілітаційного Центру для воїнів та ветеранів ЗСУ“. Пожертвування можна здійснювати в UAH, EUR, USDЦе мультивалютний рахунок.

Інформація про хід і використання коштів, а також за бажанням, і імена меценатів, на початку кожного тижня будуть публікуватися на даному сайті fenixslovo.com, незалежно від розміру пожертвування.

Спільними зусиллями, до спільної перемоги!

З великою повагою,   

 директор БФ “Полонія”             Задорожний С.Ю.

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *