Глава офісу генсека НАТО припустив, що Україна може набути членства в альянсі в обмін на територіальні поступки Росії — VG

«Я вважаю, що одне з рішень може полягати в тому, щоб Україна відмовилася від територій і натомість отримала членство в НАТО», — наводить слова Стіана Йенссена норвезьке видання VG.

При цьому глава офісу генсека НАТО уточнив, що Україна має сама вирішити, коли й за яких умов вона хоче вести переговори з РФ.

Ось і озвучено один із найімовірніших сценаріїв, навколо якого йде торг.

Це означатиме навіть не те що зло не отримало свого покарання. Це означатиме, що зло перемогло і досягло свого.

Що можна просто взяти та напасти на сусідню країну, завоювавши в неї величезні території. Просто взяти і знищити все живе, розграбувати, розтягнути й на згарищі поставити свої прапори, сказавши, що це тепер наше, а не ваше.

І ніхто тобі за це нічого не зробить. Як не зробив, коли ти нападав на Ічкерію та Грузію. Застосовував хімічну зброю у Сирії. Коли ти анексував Крим, розв’язав війну на Донбасі. І зараз теж тобі нічого за це не прилетіло у відповідь.

А що це означає?

Для диктатур та фашистів усього світу це дає карт-бланш. Сила вирішує все. Хто сильніший, той і правий. Руки відтепер розв’язані у всіх покидьків, маніяків та військових злочинців.

А ще це означає, що чекіст, вже в кінець збожеволівши від всесильності і безкарності, вирішить побудувати на всій планеті свій «русский мир».

Він не зупиниться. І проллється кров ще більша, ніж пролилася в Україні.

Це буде катастрофа.

Вірменія, Грузія, Казахстан – приготуватися. Країни Балтії, ми б на вашому місці вже не сподівалися на жодне НАТО. Чи Варшава?

Він уміє грати у довгу. Після подібних угод він повернеться через 5 років вже більш підготовлений. Підготовлений до світової війни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *