Альфред Кох: … люди довго пам’ятатимуть, що саме Байден допоміг перемогти кривавого диктатора Путіна

Ваша воля, але я скільки не морочу, не сушу, не клопочу собі голову, не можу нічого придумати, крім перемоги України у війні з Росією. Лише ця перемога може дати Байдену шанс  виграти  вибори. Якщо на російсько-українському фронті буде така сама тягомотина, яка йде останні п’ять місяців або, гірше, росіяни почнуть помітно просуватися вперед, то не бачити йому другого терміну як своїх вух. Особливо після факапу в Афганістані.

І я впевнений, що в штабі Байдена це чудово розуміють. Тому сьогоднішнє рішення Байдена про балотування фактично є твердим рішенням нинішньої адміністрації США у цій війні перемогти. І перемогти переконливо, з явною перевагою, і так, щоб цю перемогу можна було добре та красиво викласти американцям у ході виборчої кампанії.

Можна як завгодно ставитися до Байдена та демократів взагалі. Але нинішнє рішення не можна сприйняти інакше, ніж добрий сигнал для України та взагалі для справи перемоги над путінською злочинною тиранією. Навіть якщо Байден програє ці вибори, то перемога залишиться. А значить, він не даремно прожив своє життя. Тому що минули роки, багато забудеться, але люди довго пам’ятатимуть, що саме Байден допоміг перемогти кривавого диктатора Путіна, який погрожував стерти з Землі все людство.

Що ще нового? Та нічого, крім хіба того, що справа наша правильна. Ворог буде розбитий. Перемога буде за нами.

Слава Україні!

Альфред Кох

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *