Андрій Балога: Тариф на воду в Мукачеві знижено до 44 гривень

Якщо мукачівці зробили оплату за березень за старим тарифом, то переплата буде зарахована за наступний місяць.

“Сьогодні на Виконавчому комітеті Мукачівської міської ради було прийнято рішення про компенсацію частини тарифу на водопостачання та водовідведення з міського бюджету внаслідок скорочення видатків по іншім напрямкам, на період воєнного стану. Починаючи з березня мукачівці платитимуть 44 гривні за куб води”, – про це сьогодні мер Мукачева Андрій Балога написав у себе в телеграм-каналі.

За словами мера, деякі депутати таким чином вдаються до маніпуляції, попри інтереси громади.

“Це рішення можна було ухвалити ще в лютому, коли я вперше його озвучив народним обранцям, але вже маємо таких депутатів, яким головне не результат в інтересах громади та міста, а спекуляції та маніпуляції на важливому для всіх містян питанні. Саме під приводом обговорення цієї пропозиції вони просили перенести сесію, багато разів не відвідували засідання бюджетної комісії, чим зривали процес прийняття важливих рішень для життєдіяльності громади”, – зазначив Андрій Балога.

Також, Балога додав, що досі на комісії так і не пройшло питання фінансування програми з виплати 200 тисяч для дітей загиблих на війні героїв, питання ремонту Привокзальної площі, ремонту прибудинкових проїздів у спальних районах міста та інші.

“Чим гірше, тим краще — принцип роботи таких депутатів та їх кураторів. Але не мій та моєї команди — тому місто й надалі буде жити та розвиватися з врахуванням інтересів всієї громади”, – пише мер Мукачева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *