Альфред Кох: Все що являє собою путінський керівний клас, від нього самого до останнього феесбешника – це відходи людства

Все що являє собою путінський керівний клас, від нього самого до останнього феесбешника – це відходи людства. Просто сміття та помиї. З таким самим успіхом країною могли б керувати свині чи барани. Подивіться ж на обличчя цих олігофренів: Патрушева та Герасимова. Хіба можуть бути щодо них якісь сумніви?

Маючи таку економіку, з таким народом і такою елітою Росія ніколи не зможе відповідати тому образу, який вона сама собі про себе намалювала. Жодної могутності, сили та величі – жодної. Та й ніколи не було. Це просто масовий психоз. Жорстока патологія, спричинена багаторічною пропагандою.

У зв’язку з вищесказаним, ви ніколи не виграєте у цій війні. Повірте мені. Я щиро бажаю вам добра. Негайно припиніть її та йдіть. Всі. І військові, і ті з цивільних, хто вважає себе за росіян. Цим ви врятуєте життя. І своє та й чуже. Виїхавши, ви перестанете обтяжувати свої й так уже непіднімні гріхи.

Ви думаєте, я настільки наївний, щоб розраховувати на те, що ви мене послухаєте? Ні. Анітрохи. Я цей пост пишу лише для того, щоб очистити своє сумління. Бо я знаю, що буде далі. І тому вважаю за свій обов’язок вас попередити. Навіть чудово розуміючи, що ніхто мене не чує.

А далі буде страшна поразка російської армії. І величезна кількість трун, що підуть до Росії. І економічна розруха. І повна ізоляція. І вдови та інваліди заполонять вулиці російських міст. І, можливо, навіть Росія зникне з карти світу.

А Україна і ми разом із нею святкуватимемо перемогу. Тому що вона неминуча. Бо вона буде за нами. Тому що наша справа є справедливою й тому ворог буде розбитий.

Слава Україні!

Альфред Кох

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *