З приводу Арестовича

Всі вже висловилися з приводу Арестовича, але історія не затихла, тепер його хочуть звільнити, хтось вимагає здати СБУ і таке інше. У мене є також кілька тез із цього приводу.

  1. У воєнному злочині у Дніпрі, у тисячах воєнних злочинах по всій іншій Україні та у самій війні винна лише Росія. Винятково вона.
  2. Коли дуже себе любиш, вважаєш себе найрозумнішим і найхитрішим, то іноді перестаєш думати, що говориш. Так буває. Це про Арестовича.
  3. А потім пояснюєшся, просиш вибачення і навіть можеш забрати свої слова назад. Людина має це право. Адже вона просто людина.
  4. Арестович – громадянин України і лише громадяни України (тим більше під час війни) мають право засуджувати Арестовича або ненавидіти Арестовича. Усі зауваження у цьому випадку  від громадян Росії у його бік є аморальними та цинічними.
  5. Не слід забувати, що будь-яка внутрішньополітична, гучна та публічна дестабілізація в Україні грає на руку агресорові. І підвищує його настрій.

А агресор має бути без настрою і лежати у могилі.

Виходячи з цього не бачу сенсу розганяти тему з необережним висловлюванням Арестовича. Попереду ще багато труднощів, війна не закінчена.

N.B. А перемога буде за Україною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *