ВАЛЕРІЙ РАЗГУЛОВ: «Наша пам’ять потужно захищена генетичним кодом». Ч. 2

Кор.: Валерій Михайлович, один з Ваших опонентів щодо Вашого Звернення, іронічно натякає: де, зокрема, Президент США, а хто Ви?

В.Р.: Формально він правий, але це «Звернення» для декого, як кістка в горлі, тому від свого підпису під ним, принаймні, під час слідства, не відмовлюсь.

Кор.: Але це дало привід одному бовдуру із Берегівської міської адміністрації назвати Вас «хамелеоном».

В.Р.: Цей суб’єкт, який за життя не сколотив, навіть, псячу будку, зараз протирає штанці у міськраді, нехай спочатку подивиться на себе у дзеркалі. Трошки далі від нього пішов радник, на громадських засадах, міського голови Віталій Антіпов, розмістивши на своїй сторінці, пост за мене. Ця людина пише усяку нісенітницю та доноси.

Кор.: Схоже, цього разу пан Антіпов сильно проколовся, адже стаття 222 КК України передбачає покарання про розголошення ходу розслідування в рамках кримінального провадження. Віталій, начхав на все це, надавши інформацію про, нібито, Вашу протиправну кримінальну діяльність, яка набула неабиякого розголосу в нашому закарпатському суспільстві.

В.Р.: Впевнений, буря в склянці з водою з часом стихне, але осад залишиться.  До речі, отримав відповідь від офісу Президента України (Департамент з питань звернень громадян) на мій лист до Гаранта Конституції України Володимира Зеленського.

Кор.: І що у відповіді?

В.Р.: Там, за підписом в. о. завідувача відділу – приймальні Президента України І. Ахметова від 15.08.2022 №22/042142-07, повідомляється: «Ваше звернення, яке надійшло до Офісу Президента України, спрямоване в Головне управління Національної поліції в Закарпатській області».

Кор.: Звичайна відписка!

В. Р.: Я так не вважаю. Згадайте мій відкритий лист керівництву держави, який був надрукований 7 жовтня 2016 року на шпальтах «Карпатської панорами». Там мова йшла: «Прошу Вас вжити заходи до колишнього та чинного керівництва Берегівського відділу поліції Закарпатської області, яке упродовж тривалого часу, використовуючи своє службове становище та зловживаючи, підтримують різні корупційні схеми та незаконну діяльність окремих осіб у нашому місті. До даного «кришування» та бездіяльності з боку поліцейських можемо віднести незаконну торгівлю наркотиками, контрабанду цигарок та нелегалів до Угорщини, наркотиками, контрабанду цигарок та нелегалів до Угорщини, незаконні валютні операції, точки з продажу підакцизних товарів та грального бізнесу в Берегові та Берегівському районі». Були вказані конкретні «об’єкти» та прізвища одіозних ділків. Зокрема, «власника» понад ста кілометрів державного кордону, мега контрабандиста на прізвисько «Докі» (Аттіла Горват). Згодом, він буде гучно на телекамеру затриманий, відтак відпущений під заставу, щоб потім загадково загинути в автомобільній катастрофі. Припинило свою незаконну діяльність у Берегові й підпільне казино на вулиці Івана Франка № 16. А, от, фігуранта мого відкритого листа, на той час начальника слідства Берегівського відділу поліції Володимира Сакалаша, навіть, підвищили на посаді. Правда, недовго він там затримався, взяли на черговому хабарі. Відтак, був звільнений з органів.

Того разу, від кримінальної відповідальності, завдяки своїм зв’язкам та покровителів на кшталт Валерія Пацкана в Киві, уникнув мій візаві. Сподіваюся, що ненадовго.

Хвала Всевишньому, – моя справа на контролі в Офісі Президента України. Сподіваюсь, що у Головному управлінні Національної поліції в нашій області, нарешті, з’ясують: на якій підставі начальник СВ Берегівського РВП ГУНП в Закарпатській області, в ході моніторингу мережі Інтернет, на сторінці соціальної мережі «Фейсбук» користувача «Разгулова Валерія», виявив публікації, які можуть вказувати на те, що я підтримаю погляди країни агресора про розхитування ситуації в Закарпатському регіоні та свідчить про мою ймовірну колабораційну діяльність. Все це стало підставою для відкриття проти мене кримінального провадження з усіма наслідками.

Кор.: Вас друзі називають закарпатським Бузиною, чим він закінчив, Ви знаєте?

В.Р.: Для мене це велика честь! Його підле вбивство, моя особиста трагедія. Вовків боятися – в ліс не ходити. Тим паче я за натурою – одинокий вовк!

Кор.: На закінчення другої частини інтерв’ю, чого б хотіли зазначити?

В.Р.: Від себе особисто, від рідних та близьких, – усім, хто своїми перепостами, коментарями, лайками тощо, морально підтримав мене – велика подяка! НЕХАЙ БОЖЕНЬКА БЕРЕЖЕ ВАС!

Спілкувався Олексій Лавлінський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *