Дещо про російський нацизм в «натуральному» виді

У 2015 році в Пітері абсолютно офіційно, зі схваленням Кремля пройшов “Міжнародний російський консервативний форум“, на якому були присутні прихильники ультраправих, неофашистких та неонацистських поглядів. На форумі зібралося близько 150 представників від 11 консервативних та націоналістичних партій та організацій, а також 400 учасників із 15 країн. За словами ЗМІ, учасники форуму представляли «еліту арійської раси» та «вище фашистське суспільство», яке сповідує «націонал-соціалізм і расизм різного ступеня тяжкості та божевілля» та представляє «суміш неонацистів, націоналістів та антисемітів».

Лейтмотивом форуму було обрано фрагмент із промови Володимира Путіна перед іноземними учасниками Валдайського клубу у вересні 2013 року, який розповів про моральне падіння Заходу.

Відкрив форум голова партії “Батьківщина” Бірюков: “Санкт-Петербург стає центром нової революції оптимізму людей, які відстоюють свої цінності, інтереси нації, інтереси особистості, протистоять змови кількох сотень тисяч найбагатших сімей у світі, які намагаються перетворити нашу планету на одну велику плантацію для себе”.

Далі висловлювалися спікери, серед яких були відомі заперечники Голокосту, ідеологи білого нацизму та расові реалісти, колишній адвокат Ку-клус-клана, Мільчаков, відомий  на прізвисько «Фріц», а також позуванням з нацистським прапором і відрізаною головою цуценя, який спеціально приїхав у камуфляжній формі молодшого сержанта ДНР зі сходу України, де є командиром загону добровольців «Русич» та інші. Ось деякі висловлювання:

“Росія та Європа – це імперський орел, у якого дві голови, але одне перо. Я знаю, що Політковська, Березовський, Нємцов у пеклі… Америка тільки обирала свого першого президента, а Крим був російським. Росія не може бути меншою, вона може бути тільки більшою.  Крим російський, Аляска російська. Все російське, крім Косова. Косово – це Сербія”

“Мішаниною мов, рас та релігій Америка вчинить самогубство, а нащадки білих європейців ризикують бути зметені хвилею емігрантів з Африки, Центральної Америки та Азії”.

“Москва – Третій Рим. Росія грає виняткову роль у боротьбі з «лібералістами та ісламськими фундаменталістами. Я не вважаю порочним звання фашиста. Але я буду вважати наклепом, якщо ви назвете мене нацистом”.

“Оцінку конкретної особи дають у конкретних справах, за коефіцієнтом корисної дії. Те, що німці хвалять своїх представників, які справді Німеччину підняли з 1935 по 1939 рік із закатованої соціал-демократичною революцією та Першою світовою війною країни — вона перетворилася на наддержаву. Як сказав один із німців, якби Гітлер помер у 1939 році, він би вважався найбільшою людиною Німеччини”.

“Гітлер – великий політичний діяч. Я народився 1952 року, я не ходжу в нацистській формі і я не хочу пожвавити Гітлера. Це – минуле, а я дивлюся вперед”.

____

І все робилося після захоплення Криму і частини Донбасу, у блокадному Пітері, у рідному місті «Вождя-денацифікатора», у 2015 році, публічно, абсолютно вільно та відкрито.

А фашисти, звичайно ж, у Києві, не забуваємо.

Ось воно якось так.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *