Юлія Балюк – хто вона? Фотомодель? Красива і ділова жінка? Це, в першу чергу, високопрофесійна адвокатеса, яка зараз працює в Мукачеві

З Юлією Олексіївною Балюк я познайомився на святкуванні Дня народження голови Ради адвокатів Закарпатської області Олексія Фазекоша 15 грудня 2021 року в досить незвичній ситуації.

Думаю, що читач, та й глядач відеопроєкту «Актуальне від Степана Сікори» добре знають, як проходять «офіціозні» Дні народження. Досить стандартно: запрошені гості вітають іменника, вручають якийсь знаковий або цінний подарунок та проголошують вітальні тости, в яких обов’язково присутні гіперболізовані заслуги іменника. Не був винятком і черговий день народження Олексія Фазекоша. Тости чергувались один за одним, від випитих чарок гірких напоїв гості поступово підіймали свій настрій, поступово почали «забувати» самого іменинника.

І ось раптом в бенкетний зал феєрично вривається молода красива жінка в сексуальному провокаційному платті, яке скоріше підкреслювали ті жіночі принади, які мало б ховати. Іменник отримав гарячі поцілунки та щирі вітання. Чоловіки «поїдали» очима сексуальну та веселу жінку. А гості – жінки? Самі розумієте, яка була їх реакція.

В мене в цій спокусливій молодій жінці вразила не так її зовнішність, а хитрі та розумні очі.

Олексій Андрійович познайомив мене з Юлією Балюк. Відбулася коротка розмова, яка ні до чого не зобов’язувала.

Повторна зустріч відбулась десь місяць тому, теж в Мукачеві, після того, як Юлія Олексіївна разом з батьками та дітьми була змушена покинути прифронтовий Київ.

Так хто вона Юля Балюк, якій я присвятив свій черговий фільм з циклу «Актуальне від Степана Сікори?”

Коротка інформаційна довідка.

Юлія Олексіївна Балюк народилася 10 липня 1976 року. Закінчила Київський Національний Університет ім. Т.Г. Шевченка (Магістр права, Україна) та Університет ім. Мартіна Лютера Галле-Віттенберг (Юридичний факультет, Німеччина).

Автор 21 наукової публікації, монографії, захистила кандидатську дисертацію на тему «Нерухомість як об’єкт права спільної власності фізичних осіб».

Адвокат та юрист з величезним досвідом та солідним стажем, керівник судової практики юридичної компанії «МІКО», член правління «Асоціації юристів України», член торговельно-промислової палати Києва та України, визнана найкращим генеральним директором у сфері юриспруденції у 2011 році за версією журналу « Генеральний директор», є постійним експертом шоу «Україна говорить» та «Стосується кожного».

Її заслуги відзначені:

ювілейною нагородою з нагоди 20-ї Внутрішньої Безпеки Міністерства внутрішніх справ України;

нагородою асоціації юристів України «За ефективне управління»;

золотою медаллю Міжнародної кадрової Академії «За ефективне управління»;

орденом Української Православної Церкви святої великомучениці Варвари II ступеня.

З 1998 року є творцем та генеральним директором однієї з найнадійніших та популярних юридичних компаній України – ТОВ «Юридична компанія «МІКО». З 2015 року викладає в Університеті Драгоманова (Київ, Україна).

Життєве кредо Юлії Балюк:

-Для того, щоб стати успішним адвокатом та юристом, потрібно дуже цього хотіти, і знати, як цього досягти. Не важливо, чим мріє займатися людина, головне – робити це добре і якісно. Це основне у кар’єрі будь-якої людини. Так сталося і в моєму житті, я завжди знала чого хочу досягти й чим займатися, і йшла до цієї мети навмисно, попри будь-які складнощі та перешкоди.

-Для мене юриспруденція та адвокатура – ​​це життя, а не просто бізнес, де для мене люди, які звертаються до мене за допомогою не просто Клієнти, а мої Друзі! Я ніколи не уявляла та не уявляю себе в іншій сфері діяльності! Потрібно бути по-справжньому закоханим у свою роботу та отримувати від неї справжнє задоволення.

Юлія Балюк – хто вона? Фотомодель? Красива і ділова жінка? Це, в першу чергу, високопрофесійна адвокатеса, яка зараз працює в Мукачеві.

Деякі відповіді на ці питання читач та глядач можу знати в інтерв’ю Юлії Олексіївної у відеопроєкті «Актуальне від Степана Сікори».

Для майбутніх клієнтів адвокатеси Юлії Балюк надаю її к.т. +380672099645

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *