Віктор Балога: Дякую держсекретарю США Ентоні Блінкену, що не боїться визнавати очевидні речі, але словами бомби не зупинити…

Дякую держсекретарю США Ентоні Блінкену, що не боїться визнавати очевидні речі, але словами бомби не зупинити.
Бо це ж очевидно, що знак рівності між путінською Росією та гітлерівською Німеччиною вимагає адекватних дій союзників. Замість цього – черговий приступ параної на тему прямого конфлікту між Заходом та Росією та заяви американців про те, що Україні, виявляється, потрібні не літаки, а зенітки.
Шановні перелякані партнери, скільки можна видавати рашистам карт-бланш на геноцид українців? Може, все-таки прийшов час визначитись, кого в цій війні ви підтримуєте – фашистів, що морять голодом та холодом тисячі стариків, жінок та дітей, чи нас, українців, які борються за право жити.
Коментар редакції:

В 1968 році, коли війська Варшавського договору, а точніше СРСР, були введені в Чехословаччину, командири підрозділів отримали чіткий наказ: в прямий бойовий контакт з військовими підрозділами НАТО не вступати. Страх перед НАТО був великий. Але й тоді, НАТО, тільки словесно осудило СРСР, не надавши жодної допомоги Чехословаччині. Можемо згадати Угорщину, 1956 рік. Все теж саме.

Як кажуть русини: “Не такий чорт страшний, як його малюють”.

Європейці, закрийте українське небо, а ЗСУ зроблять свою справу – знищать російського окупанта, як роблять це і зараз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *