10 ознак розумних людей

Ознаки, за якими ви зможете визначити, що перед вами розумна людина, а не персона з набором комплексів, включаючи до небес завищена зарозумілість.

Чи вважаєте ви себе розумнішими за інших? Будьте щирі, хто не хоче бути розумніший за всіх? Звичайно, ми також хочемо бути розумнішими, тому ми намагаємося з’ясувати, хто ж справжній розумний хлопець, у якого ми могли б повчитися. У нас є відповідь на рахунок того, як визначити, що хтось розумніший, а хто ні.

Ось 10 ознак розумних людей:

1. Вони не говорять так багато, як роблять. З тієї простої причини, що вони знають, що тільки слухаючи інших, вони стають розумнішими.
2. Вони знають безліч інших речей, крім тих, на яких спеціалізуються. Їх обдарованість полягає в тому, що вони постійно цікавляться тим, чим інші займаються.
3. Вони  спритно жонглюють роботою, домашніми турботами і своїми особистими інтересами. І при цьому ніколи не втомлюються, тримаючи цей баланс. Коли вони жонглюють, у них якось виходить справлятися на всі 100% з тим, чим вони зайняті, одночасно і відразу по всіх фронтах.
4. Вони підживлюють себе актуальною інформацією. Вони досить часто переглядають стрічки соціальних мереж і популярних сайтів, щоб повз них не пройшла актуальна інформація, вони вловлюють світові тренди та настрої суспільства.
5. Навіть, коли все в їх житті йде шкереберть – вони будуть посміхатися. Розумні люди ніколи не будуть приголомшені чимось, тому що їх розумні мізки дарують їм варіанти розвитку подій швидше до настання поганої події.
6. Вони знають, що зазвичай вони найрозумніші люди в офісі, але вони не витрачають свій час доводити це. Замість цього, вони зроблять все, якщо бачать, що можуть зробити кого-небудь ще в офісі таким же розумним, як і вони.
7. Якщо вони керівники, вони зроблять все можливе, щоб люди, які з ними працюють, ставали розумнішими, більш товариськими та більш популярними, ніж вони – зараз  у своєму колективі. Вони не є загрозою, бо знають, що наявність розуму – це синергетика. З цієї ж причини вони намагаються переконатися в тому, що їх співробітники розумніші, ніж вони.
8. Вони мають приховані навички, які ніколи не показують до тих пір, поки їм це не буде потрібно. Вони не потребують того, щоб показувати всі свої можливості, щоб довести, що вони краще за інших.
9. Вони можуть мати або не мати дорогої освіти. Коли вони поруч з вами, ви ніколи не дізнаєтеся, яка в них освіта доти, поки не відкриєте їх резюме.
10. Вони ніколи, ніколи й ні за яких обставин не зроблять вас дурнем, навіть якщо їм це буде просто зробити. Вони навчилися на гіркому досвіді, що роблячи когось дурнем – вони самі виглядають безглуздо.

Тепер ви знаєте ознаки розумної людини. Якщо ви хочете бути одним з них, зверніть увагу на думку  неголеного буддиста в поношених джинсах, Стіва Джобса: “Все, що ми бачимо навколо, створено людьми не розумніші за нас самих. Ми здатні змінювати речі, впливати на них і створювати нове. “

Переклад статті
10 Signs Someone Is Smarter Than You

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *