Віктор Балога: Таке враження, що для влади боротьба з коронавірусом — це якась комп’ютерна гра, де всі персонажі не живі люди, а вигадані герої…

На своїй сторінці фейсбуку народний депутат України Віктор Балога схарактеризував дії  нинішньої влади по боротьбі з COVID-19, як не професійні:

Якщо заступниця керівника МОЗ вважає, що втрата роботи та доходу через карантинні обмеження – це не проблема, а просто нові можливості, то їй самій потрібна медична допомога. Бо лише неадекватна людина може зловтішатися з того, що десятки тисяч людей, які самі себе забезпечували роботою та годували свої сім’ї, сьогодні можуть залишитись без засобів для існування.

Таке враження, що для влади боротьба з коронавірусом — це якась комп’ютерна гра, де всі персонажі не живі люди, а вигадані герої, тому ними можна легко пожертвувати. Вони не розуміють, що відбувається в країні та не знають, якими проблемами живе більшість населення.

Висновок лише один — влада явно загралася, і чим далі, тим стає очевидніше, що зміна окремих персоналій вже не допоможе. Потрібно повністю перевантажувати всю вертикаль, інакше ці «технократи» доведуть країну до колапсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *