Дебют мукачівця Руслана Нещерета, в якості ворота київського “Динамо”, був вдалим

Попри поразку українського клубу Руслан Нещерет зробив 14 сейвів і витягнув два “мертвих” удари від Мессі.

Як повідомляє Mukachevo.net, воротар “Динамо” Руслан Нещерет, який дебютував у складі київської команди в груповому етапі Ліги чемпіонів, в ефірі телеканалу “Футбол 2” прокоментував виїзний матч проти “Барселони”:

“Я ніби потрапив в якусь казку. Приємно вперше зіграти на такому стадіоні у Лізі чемпіонів – це мрія будь-якого футболіста, і я не виняток. Відчули впевненість у своїх силах і те, що можемо грати з “Барселоною” на рівних, коли взяли м’яч під свій контроль і почали створювати моменти, але на лінії воріт добре діяв їхній голкіпер.
Пенальті? Мессі добре пробив, мені здається, він один з найкращих з пробиття одинадцятиметрових ударів. Ми з тренером проаналізували його удари, подивилися, куди він може пробити і взагалі, хто може виконати пенальті в “Барселоні”. Те, що вгадав – це така справа…
У цілому, на гру вийшли спокійно, ніякого тиску на нас не було, тому нічого страшного. Ми не хвилювалися. З такими суперниками приємно грати. Думаю, ми зможемо добре підготуватися до гри з “Шахтарем””.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *