Голова Закарпатської облдержадміністрації Олексій Петров грубо порушує виборче законодавство

Користувачка фейсбуку Андріана Келемен  опублікувала на своєму акаунті світлини, на яких зафіксоване перебування на одній з виборчих дільниць Хуста кандидата в депутати Закарпатської облради під номером 1 та голови Закарпатської облдержадміністрації Олексія Петрова.

Поява голови облдержадміністрації на виборчих дільницях у Хусті — це є грубим порушенням виборчого законодавства представником Президента. Такої наглості не було при жодному президенту України. Чому немає реакції правоохоронних органів?

Не можна ж незаконним способом добитись законних рішень. Це ж аксіома сучасної юриспруденції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

На изображении может находиться: 1 человек, сидит

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Постскриптуп.  Кандидат на посаду міського голови Хусту Роман Келемен на своїй сторінці фейсбуку досить переконливо пояснив появу Олексія Петрова в Хусті:

Роман Келемен. Щоб зупинити фальсифікації та каруселі, які сьогодні мали місце в Хусті, до міста приїхав сам голова Закарпатської ОДА Петров.

Він особисто інспектує виборчі дільниці та звертає увагу членів комісій на підозрілих осіб, щоб ті не виносили пусті виборчі бюлетені та не створювали «карусель».

Проінспектував роботу поліції, яка має стояти на захисті виборчого законодавства. Повідомив, що залишається в м.Хуст на підрахунок голосів, щоб не допустити фальсифікації результату, так як обстановка в місті напружена.”  (Сбережена стилістика та орфографія оригінального запису)

Думаю, що до цього допису коментарі зайві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *