Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ»: Всенародне опитування в день виборів – це не що інше, як задурювання українців і зайві ризики в умовах пандемії!

Як іще можна сприймати ініціативу «слуг» проводити цю пародію на референдум? Спочатку Президент заявляє про опитування, де людям запропонують дати відповідь на 5 запитань. Самі запитання не називає. Через день вже з’явилося перше запитання про довічне ув’язнення за корупцію.
Чи можна такі дії сприймати як справжнє бажання дізнатися думку народу? Очевидно, що ні. Бо інакше не «вкидали» б по одному запитанню в інформаційний простір, а відразу професійно поінформували суспільство про всі одразу й дали б можливість їх обговорити. Такі ігри – це просто неповага до громадської думки.
Так зване всенародне опитування дуже схоже на політтехнологічний трюк для покращення результатів партїї влади на місцевих виборах. З Президента вже теж роблять «слугу» «Слуги», що має хоч якось підтягнути її рейтинги.
Та є момент, через який пародія на референдум стає не просто смішною, а й небезпечною. Це додаткові контакти між тисячами людей в умовах стрімкого поширення коронавірусної хвороби. На фоні того, що уряд і так провалив боротьбу з епідемією, наражати людей на додаткову небезпеку – просто злочин!

Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *