Віктор Балога: – Всіх у кого знайдуть липову інвалідність мають негайно звільнити з посади, повернувши державі незаконно виплачені кошти

Повторне обстеження на інвалідність мають пройти не тільки прокурори, а всі чоловіки призовного віку, які працюють в правоохоронних органах, органах державного управління та самі медики. І не добровільно, а через анулювання рішень МСЕК про встановлення інвалідності починаючи з 2022 року та до сьогодні.

Перед цим МОЗ має провести ротацію членів МСЕК по всій країні. Бо робота комісій – виключна компетенція МОЗ.

Всіх у кого знайдуть липову інвалідність мають негайно звільнити з посади, повернувши державі незаконно виплачені кошти.

А після завершення війни було б добре, щоб повторно перевірили всіх, хто працює на керівних посадах та має інвалідність.

Також серед чиновників має діяти етичне правило – кожен, хто має керівну посаду та реальну інвалідність, не оформлює відповідну пенсію поки працює. Якщо оформив пенсію по інвалідності – залишай посаду. Це узаконене пограбування держави потрібно припинити.

Загалом, роздача інвалідності тим, кому треба та значні виплати по інвалідності керівникам різного рівня, є лише одним з елементів загального колапсу системи державного управління. І якщо нічого не робити – країна стане некерованою.

Віктор Балога

ПІСЛЯМОВА РЕДАКЦІЇ

Вікторе Івановичу, Ви не “праві”. Є у столиці 26 офіцерів поліції, яких “побила” тендітна жінка, адвокат Лариса Криворучко. Так “побила”, що вони стали “інвалідами” і тепер судяться з Ларисою Сергіївною. Один із цих поліцейський, Шлапак Ігор Петрович, зовсім “надірвався”. Адже йому прийшлось 6 місяців, день у день, долати 1.5 тис. км, поза робочий час, з Києва в Закарпаття і назад, щоб проходити стажування на отримання свідоцтва адвоката, а коли отримав такий бажаний документ з рук фальшивого адвоката Фазекоша, то був вимушений зразу ж зупинити свою адвокатську діяльність. Зовсім здоров’я “підірвав” бідний та ще й Лариса Криворучко “побила”.

Держава перетворюється, на жаль,  в якийсь “театр абсурду”

Не адвокат, але голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *