Конспірологи знайшли гігантський “вхід” до Антарктиди на картах Google Maps

Можливо, він веде до тієї самої “піраміди”, яку вони виявили у 2016 році? Теоретики змови, схоже, вірять, що знайшли щось на зразок гігантського входу на вершині Антарктиди. Це відкриття чудово поєднується з таємничою “пірамідою”, яка викликала у них стільки захоплення у 2016 році.

Вивчаючи Google Maps, люди знаходять всілякі дивацтва, починаючи від «інопланетян» і кішок, які люблять позувати перед камерою, закінчуючи відповідями на давно нерозкриті справи. Іноді їм навіть вдається виявити об’єкти, що представляють науковий інтерес. Наприклад, одного разу чоловік, плануючи похід по Квебеку за допомогою Google Maps, випадково натрапив на місце падіння стародавнього астероїда.

Остання знахідка, яка активно обговорюється в інтернеті, знаходиться на південний схід від японської станції Сьова і представляє набагато менший науковий інтерес. “Знахідка”, виявлена на початку цього року й опублікована на форумі прихильників теорій змови на Reddit, являє собою конструкцію, яка віддалено нагадує гігантські двері.

антарктид

“Піраміда” була знайдена на Google Maps у 2016 році.

Поки деякі жартували, що це «заміський будинок снігової людини» або шатл із «Зоряного шляху», більш розумні припущення зводилися до очевидного: швидше за все, ми бачимо лід, що відкидає химерні тіні. Яким би він не був (а ми говоримо про «скелю» або «скелю, вкриту льодом», а не про «інопланетний артефакт»), він, здається, перегородив шлях снігу, створивши цікавий візерунок із заметів.

Насправді якщо подивитися трохи на північний захід від «входу», то можна побачити ще кілька крижаних брил зі схожими візерунками навколо них.

Що ми хочемо сказати, так це те, що або ілюмінати, або вампіри знайшли поле з крижаних брил і спритно спроєктували «вхід», щоб він виглядав як природний ландшафт (але їх розвінчав хтось, хто вивчає Google Maps), або ми просто бачимо трохи прямокутну велику брилу льоду поруч з багатьма іншими подібними брилами льоду. Ми б обережно припустили, що останнє вірно.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *